تولید هشت هزارو ۸۰۰ تن پیاز، سیب زمینی و درختی سالم در اصفهان

هشت هزارو ۸۰۰ تن پیاز، سیب زمینی و درختی سالم و گواهی شده امسال در استان اصفهان تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،شهره مسائلی رییس گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: طرح تولید محصول گواهی شده، امسال در استان برای محصول سیب زمینی در وسعت ۱۰۰ هکتار، پیاز در ۹۰ هکتار و سیب درختی در ۸۳ هکتار اجرا شد.

شهره مسائلی افزود: در اجرای این طرح، کشاورزان استان اصفهان موفق شدنداز این وسعت مزرعه و باغ، پنج هزارتن پیاز، دوهزارو ۵۰۰ تن سیب زمینی و هزار و ۳۰۰ تن سیب درختی سالم و گواهی شده برداشت کنند.

او اضافه کرد: طرح تولید محصول گواهی شده در شهرستان‌های فریدن، فریدونشهر، گلپایگان، سمیرم و بویین میاندشت در حال اجراست.

مسائلی با اشاره به اینکه تولید این نوع محصولات، استفاده از حد مجاز آلاینده‌ها را بطور جدی مد نظر قرار می‌دهد و نیاز به فرهنگ سازی عمومی دارد افزود:در این زمینه تسهیلات بانکی با نرخ بهره ۱۵ درصد وجود دارد و کشاورزان می‌توانند از تخفیف ۲۰ درصدی در حق بیمه هم استفاده کنند.

استان اصفهان از قطب‌های تولید پیاز، سیب زمینی و درختی کشور است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.