کد خبر: ۷۲۲۲۰۶۵
گروه : خوزستان » اهواز
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱
۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱
کد خبر : ۷۲۲۲۰۶۵

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: سالانه بیش از ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالامیر نیرومند معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: ۵ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت ۲۵ هزار قطعه پرورش در هر دوره در استان فعال است.

او افزود: در این واحد‌های تولیدی فعال، با ۲ دوره جوجه ریزی در سال بالغ بر ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید می‌شود.

نیرومند اظهار داشت: این واحد‌ها در شهرستان‌های دزفول، لالی و هندیجان قرار دارند که دزفول با وجود ۳ واحد به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ قطعه بیشترین سهم تولید را دارد.

انتهای پیام/گ

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر