در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید سوری اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره مصرف غذا بیرون از خانه در ایام شیوع کرونا ویروس، گفت: به طور کلی غذای آماده بی خطر است، اما باید یک فروشگاه معتبر انتخاب کنید؛ زیرا تنها از این طریق میتوان اطمینان حاصل کرد که خوردن گوشت طبق اصول بهداشتی و قرنطینه بوده و به روش سالم تهیه شده است.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ روش تمیز کردن مرغ و گوشت آلوده به کرونا
او افزود: اگر نگران خطر تماس و یا سرایت ویروس در حین تحویل غذا از پیک هستید، میتوانید از او بخواهید که بسته را پشت در بگذارد و سپس خودتان بسته را بردارید. حتما پس از باز کردن بسته دستان خود را بشویید سپس غذا را میل کنید.
انتهای پیام/