طرز تهیه خورش مکزیکی

تهیه خورش مکزیکی که بسیار لذیذ و یک غذای محلی آن کشور است را به شما توصیه می کنبم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه خورش مکزیکی به شما آموزش می دهیم .

مواد لازم برای خورش مکزیکی:

سینه مرغ بزرگ ۱ عدد
پیاز بزرگ و خردشده ۱ عدد
سیر خردشده ۲ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای خرد شده ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ پیمانه

طرز تهیه خورش مکزیکی:

ابتدا روغن را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته حرارت می‌دهیم و ابتدا پیاز و سپس سیر را با هم سرخ می‌کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه‌ای سبز را به آن اضافه کرده و با هم سرخ می‌کنیم.

سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می‌کنیم.

همین طور که مرغ را تفت می‌دهیم زردچوبه، کاری و پودر موسیر را به آن اضافه می‌کنیم و مدام تفت می‌دهیم تا همه مواد یک دست سرخ شود.

در مرحله آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا رب کاملا داخل غذا حل شود.

در قابلمه را ببندید، شعله زیر قابلمه راو کم می‌کنیم می‌گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و سس بدست آمده غلیظ شود.

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.