کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی

در مطلب زیر طرز تهیه کیک موز را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خب همین اول بگم که بله، درست میبینید من کیک رو سوزوندم. چی شد که سوخت؟ هیچی! به دما توجه نکردم و بلافاصله رفتم بچه شیر بدم اومدم دیدم روش سوخته و توش خمیره. حرارت از پایین فر رو روشن کردم و اجازه دادم توش کامل بپزه. اینطوری بود که کیک موزمون این شکلی شد. بعدشم که پخت دیگه غروب شده بود و نور رفته بود نتونستم عکسای خیلی خوب ازش بگیرم.

خب حتما میگید پس چرا پستش کردی اصلا؟ چون خواستم در این خود قرنطینگی که دچارش هستیم بهتون بگم این خوشمزه رو با بچه‌ها تون درست کنید که هم کلی کیف کنن هم اینکه همزن و این‌ها نداره که ریخت و پاشش زیاد باشه. کلا کیک کم دردسر و خوشمزه‌ای هست. عکسارو هم سعی کردم از زاویه‌ی نسوخته ش بگیرم. شما دستور رو توجه کن.

مواد لازم

موز ۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالیمواد لازم

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی

طرز تهیه

کره رو از یک ربع قبل بذارید بیرون تا به دمای محیط برسه و نرم شه.

شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

تخم مرغ‌ها رو اضافه کنید و هم بزنید.

موز‌ها رو با پشت چنگال له کنید و به مواد‌تر اضافه کنید.

آرد رو اگه تونستید از قبل با جوش شیرین و نمک الک کنید. اگه نتونستید هم همینطوری در دو سه مرحله اضافه کنید به مواد تر. کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.

کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید و مایه‌ی کیک رو توش بریزید. اگه دوست داشتید میتونید روش رو هم موز بذارید.
بذارید توی فر که از قبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده (خواهشا دما رو دقت کنید مثل من کیکتون نسوزه) بعد از ۵۰-۶۰ دقیقه کیک موز تون حاضره.

کیک موز رو با بچه‌ها بپزید

چرا میگم این کیک رو با بچه‌ها بپزید؟ برای اینکه خیلی خوش قلق و خوش بافت هست و هر جنگولک بازی که روش در بیارن، بازم نتیجه ش عالی میشه. پوره کردن موز برای دختر من خیلی جذاب بود. کلا هم از این همکاری‌ها کیف میکنه.

منبع: وب سایت دو نفره

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار