کد خبر: ۷۲۷۵۶۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۴
۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۴
کد خبر : ۷۲۷۵۶۳۱

در این مطلب دستورالعمل تهیه فلافل اسفناج را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک فلافل خوشمزه با اسفناج را به همراه سس ماست به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این فلافل لذیذ و مقوی، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

اسفناج: نیم کیلو

تخم مرغ زده شده: دو عدد

گشنیز تازه و خرد شده: نصف پیمانه

روغن زیتون: دو پیمانه

سیر رنده شده: یک حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

پودر نان: ۱۳۰ گرم

پنیر پارمسان: ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای سس ماست:

ماست پرچرب: یک پیمانه

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل تند: نضف قاشق چایخوری

سیر: یک حبه

پوست یک عدد لیموی رنده شده

جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

اسفناج‌ها را شسته به مدت یک دقیقه در آب جوش همراه با کمی نمک قرار می‌دهیم. سپس آن‌ها را در آب سرد قرار می‌دهیم و آبکش می‌کنیم.

پس از این کار، برگ‌های اسفناج را خرد می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم.

تخم مرغ زده شده، گشنیز و سیر را به همراه پودر نان یا آرد سوخاری و پنیر پارمسان به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

از مواد گلوله‌های کوچکی جدا کرده و در روغن داغ، سرخ می‌کنیم.

برای تهیه‌ی سس، ماست را به همراه سیر رنده شده، آب لیمو، آرد، نعنا و جعفری و نمک و فلفل در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.

فلافل‌های آماده شده را با سس ماست، سرو می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر