کد خبر: ۷۲۷۹۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۴
۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۴
کد خبر : ۷۲۷۹۶۵۵

لبوی مراکشی را به سادگی هر چه تمام‌تر یاد خواهید گرفت.

طرز تهیه لبوی مراکشیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با دستور العمل های زیر طرز تهیه لبوی مراکشی را یاد خواهید گرفت.

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

آماده سازی و پخت لبوی مراکشی: ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی:

لبو متوسط ۱ کیلوگرم
آب ۱.۵ لیتر
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳۰۰ گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج ۱ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه لبوی مراکشی:

لبو‌ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.

از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.

۱.۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبو‌ها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.

به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

منبع: عصر ایران ۲

انتهای پیام/

سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر