مدیرکل دفتر نساجی وزارت صمت گفت: با خصوصی سازی‌های نادرستی که انجام شد واحد‌های فعال صنعت نساجی به سمت تعطیلی حرکت کردند.

1/////خصوصی سازی غلط صنعت نساجی را تعطیل کرد/ اشتغالزایی بالا با سرمایه پایینافسانه محرابی، مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رشد این صنعت اظهار کرد: صنعت نساجی از صنایع مادر محسوب می‌شود که در کشور ما اهمیت بسیاری دارد، اما برای سال‌ها مورد بی مهری قرار می‌گرفت؛ زمانی کشور ما به عنوان یکی از بزرگترین کشور‌ها در تولید پنبه و فعالیت در صنعت نساجی در بازار‌های جهانی حضور پیدا داشت اما متاسفانه با اقدامات نامناسبی  از جمله خصوصی سازی‌های نادرستی که انجام شد واحد‌های فعال صنعت نساجی به سمت تعطیلی حرکت کردند.


او بیان کرد: صنعت نساجی با سرمایه‌گذاری کمی که احتیاج دارد می‌تواند ارز آوری و اشتغال زایی بالایی را به همراه داشته باد و همین موضوع باعث شده تا این صنعت از جمله صنایع مهم در کشور محسوب ‌شود، از طرفی محصولات نهایی این صنعت یکی از مایحتاج ضروری مردم بوده و با تمام صنایع ارتباط مستقیم دارد.

محرابی بیان کرد: فعالیت مناسب در این صنعت تا حد زیادی می‌تواند بر اقتصاد کشور موثر باشد،به طوری که که از آن به عنوان یکی از صنایع اصلی یاد می‌شود و توانسته در تبذیل برخی از کشور‌های در حال توسعه به کشور توسعه یافته نقش بسیار مهم و موثری داشته باشد.


بیشتر بخوانید: آفت زدگی نظام توزیع تجهیزات مقابله با کرونا/ قیمت تمام شده ماسک اعلام شد


درباره سایر عوامل موثر بر تخریب صنعت نساجی در کشور گفت: یکی از عواملی که آسیب زیادی به صنعت نساجی در کشور وارد کرد افزایش قاچاق بود، این صنعت به شدت قاچاق پذیر است و از آنجایی که محصولات قاچاق هزینه تمام شده بسیار کمتری نسبت به تولیدات داخلی دارند، محصولات ایرانی قابلیت رقابت با اقلام قاچاق موجود در بازار را نداشته و ندارند. علی رغم اقدامات انجام شده برای کنترل قاچاق این صنعت آسیب زیادی را از حوزه قاچاق تجربه کرد

او تصریح کرد: در دو سال گذشته این صنعت به عنوان یکی از اولویت‌های تولید در وزارت صمت قرار گرفته است و همراه شدن این موضوع با تغییرات نرخ ارز فضای مناسبی را برای رشد صنعت نساجی و پوشاک فراهم کرد، همچنین تشدید نظارت‌ها بر کنترل قاچاق و تلاش برای رونق تولید باعث شد تا رشد مناسبی را در این صنعت شاهد باشیم

محرابی بیان کرد: صنعت نساجی که در داخل و چه در منطقه بازار خوبی دارد و می‌تواند نقطه قوتی برای صنایع کشور ما باشد؛ توجه مناسب به این صنعت می‌تواند باعث اشتغال زایی و رشد اقتصادی کشور شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۸ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
خصوصی سازی غلط، تولید داخلی را تعطیل کرد
خصولتی ارزش پول ملی را2000 برابر کم ارزش کرد
سالی 50 برابر افت
خانه 100 هزار تومانی در سال 60 بعد از کلنگی شدن حالا دو میلیارد تومان شده است
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۲:۱۱ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
خصوصی سازی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۹ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
خصوصی سازی اشتباه؟؟آدم از این جوک خنده ش می گیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
منظورشون جلوگیری از اقتصاد مقاومتی بوده و تداوم واردات در مقابل پول نفت .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۵ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
خصوصی سازی در این دولت یعنی تقسیم کارخانه های دولتی به قیمت مفت، حتی یک دهم قیمت به برادران وزیران و بچه های وزیران، مثل کارخانه آلومینیوم بندرعباس، کارخانه قند هفت تپه، کارخانه هپکو اراک و... به تاراج بردن بیت المال توسط خصولتی ها
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۲:۱۰ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
ok
آخرین اخبار