انار مسما یک خورشت خوشمزه و پرطرفدار

انار مسما گیلانی از خورش‌های خوشمزه و مجلسی شمال می‌باشد که می‌توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد، پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

انار مسما یک خورشت خوشمزه و پرطرفداربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انار مسما خورشت پرطرفدار و معروف خطه شمال ایران است که برای مجالس شما می‌تواند بهترین گزینه باشد تا جلوی مهمانان مورد تحسین باشید. انار مسما گیلانی از خورش‌های خوشمزه و مجلسی شمال می‌باشد که می‌توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد، پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب کرده
۴ پیمانه دانه انار
۱/۴ پیمانه پیاز داغ
۲ قاشق سوپ خوری روغن
۱/۲ سینه مرغ یا ران ” اردک، خودکا، مرغابی “
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. قابلمه‌ای مناسب را بر روی حرارت قرار داده، مقداری روغن درون آن ریخته، مرغ را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.

۲. بعد از مدت زمان لازم ” تفت دادن نسبی ” پیاز داغ را اضافه کنید و همچنان تفت بدهید.

۳. حالا دانه‌های انار را به مرغ اضافه کرده، کمی آب بریزید ” آب باید مرغ را کامل بپوشاند “, نمک و فلفل به مقدار لازمه بریزید.

۴. حالا باید صبر کنید تا آب خورش بجوشد، به محض اینکه شروه به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و منتظر بمانید خورشت کاملا جا بیافتد.

۵. جا افتادن در حدود یک ساعت می‌کشد، حال وقتی خورشت کاملا جا و به روغن افتاد، باید حرارت را خاموش کرده و زعفران محلول را به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خورشت رنگ و عطر دلپذیری پیدا بکند.

۶. کمی صبر کنید، بعد از آماده شدن خورش می‌توانید آن را با برنج سرو کنید.

منبع: پارس ناز

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار