کد خبر: ۷۲۸۳۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۳
۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۳
کد خبر : ۷۲۸۳۱۱۴

درست کردن خورش گوجه، پخت خورش گوجه خوشمزه و لذیذ به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه خورش گوجه//دپویبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مردم شمال به خورش گوجه پامادورقاتوق می‌گویند. این غذا تقریبا همان املت است که شمالی‌ها به آن خورش گوجه می‌گویند.

 

طرز تهیه خورش گوجه:

ابتدا پوست گوجه‌ها را بکنید و ریز خرد کنید و یا اگر دوست داشتید رنده کنید سپس بگذارید روی حرارت تا آب آن‌ها کشیده شود و بعد روغن بریزید تا گوجه‌ها داخل روغن تفت بخورند. سیر خرد شده را جداگانه با روغن و زردچوبه سرخ کنید و به گوجه‌ها اضافه کنید وقتی غذا جا افتاد به آن نمک و فلفل قرمز یا سیاه بزنید. ۲ - ۳ عدد تخم مرغ را به آن بزنید. بعضی افراد دوست دارند تخم مرغ را با سیر سرخ کنند و به گوجه بزنند، این بسته به سلیقه شما دارد. مردم شمال این غذا را با مخلفاتی، چون ماهی دودی یا ماهی شور و باقالی خام و خیار و ... می‌خورند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر