قید عید دیدنی های کرونایی را بزنید

با توجه به شیوع ویروس کرونا عید امسال با هر سال متفاوت بوده و دید و بازدید اکیدا توصیه نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با وجود فرارسیدن ایام تعطیلات نوروزی و عادت مردم به اجرای رسم دید و بازدید در این ایام، شیوع ویروس کرونا امسال این سنت را نه تنها پسندیده، بلکه اقدامی پر خطر برای افراد جامعه کرده است.

پزشکان و کارشناسان تاکید فراوانی بر ماندن در خانه و انجام ندادن این کار در ایام نوروز می‌کنند. با این حال برای پیشگیری از انتقال این ویروس به نکات زیر توجه کنید.

سعی کنید مراسم های دید و بازدید را با رعایت اصول اخلاقی و با تاکید بر خطر شیوع کرونا تا حد امکان کنسل کنید.

به جای دید و بازدید حضوری می توانید با استفاده از ابزارهای موجود مانند تماس های تصویری با نزدیکانتان ارتباط برقرار کنید.

اگر مجبور به دید و بازدید خانواده خود هستید، از سلامت اعضای خانواده میزبان و افراد دیگری که به عنوان مهمان در محل وجود دارند مطمئن شوید. اگر علائم سرماخوردگی یا آنفلوانزا داشتند، تماس خود را با آن ها قطع کنید.


بیشتر بخوانید: پیشگیری از مسمومیت ناشی از شوینده‌ها و ترکیبات ضدعفونی کننده


از ضدعفونی بودن خانه میزبان با رعایت اصول اخلاقی و تاکید بر اهمیت اپیدمی کرونا مطمئن شوید.

از مدعوین بخواهید که پس از ورود به خانه و قبل از تماس با سطوح مختلف در خانه دست هایشان را با آب و صابون بشویند.

اگر مهمان هستید پس از ورود به خانه و قبل از تماس با سطوح مختلف خانه، دست هایتان را با آب و صابون بشویید.

اگر مهمان هستید پس از درآوردن لباس هایتان و گذاشتن آن ها در محلی جداگانه از محیط، دوباره دستان خود را بشویید. هم چنین اگر خودتان میزبان هستید این نکته را با رعایت احترام به مهمانانتان گوشزد کنید.

اگر میزبان اصول بهداشتی را هنگام پخت غذا رعایت نمی کند، بدون خوردن و آشامیدن چیزی با آوردن عذر و بهانه فردی از خانه خارج شوید و مجلس را ترک کنید.

از مصرف مواد غذایی خام و نیم پز در مهمانی برای احتیاط بیشتر خودداری کنید.

از خوردن مواد غذایی که با تماس دست تهیه شده و روی اجاق قرار نگرفته اند خودداری کنید.


بیشتر بخوانید: تولید روزانه بیش از ۱۰ هزار محلول ضدعفونی در پارک علم و فناوری فارس


از غذاهایی که روی حرارت آتش پخته شده و نیازی به تماس دست برای آوردن آن ها نیست استفاده کنید.

از نان های بسته بندی که امکان تماس دست با آن ها وجود ندارد استفاده کنید. اگر از نانوایی نان می خرید، تا 72 ساعت در فریزر گذاشته و سپس روی حرارت آن را گرم کنید.

تاکید می شود از خوردن غذاهایی که با دست افراد در تماس بوده است خودداری کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.