رییس پلیس فتای استان اصفهان گفت:این روزها بدلیل شیوع کرونا مدل خریدها بیشتر به سمت الکترونیکی رفته که مردم باید بیس از پیش امنیت خرید را در نظر بگیرند .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سرهنگ مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به اینکه کلاهبرداری حین پرداخت، روشی کاذب و غیر قانونی در انجام معاملات است که از طریق دخالت یک مجرم اینترنتی انجام می‌گیرد افزود: مجرم اینترنتی در این نوع کلاهبرداری، با برداشت وجه از حساب قربانی، از او سلب اختیار می‌کند و از طریق اینترنت، اختیار تمام وجوه، دارایی ها، اطلاعات محرمانه و ... را بدست می‌گیرد.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان افزد: یکی از مهمترین راه‌های جلوگیری از سرقت‌های اینترنتی شناختن درگاه‌های اینترنتی جعلی است.

سرهنگ مرتضوی گفت: کافیست شما یک بار اطلاعات خود را وارد یک صفحه جعلی کنید تا زمانی که رمز اینترنتی خود را عوض کنید فرصت کلاهبرداری از شما وجود دارد.

او راه‌های تشخیص صفحه‌های جعلی درگاه‌های اینترنتی را بدین ترتیب برشمرد.

- یکی از راه‌های شناسایی این صفحات آدرس URL سایت است که باید دقت شود همان آدرس اصلی درگاه اینترنتی باشد و حرفی کم یا اضافه نداشته باشد.

- آدرس سایت‌ها و درگاه‌های اصلی با آدرس اینترنتی https آغاز می‌شوند و در صورتی که درگاهی فاقد "S" باشد نباید به آن اعتماد کرد.

- از راه‌های تشخیص صفحات جعلی، تازه کردن (رفرش شدن) صفحه است و در صورتی که شماره‌ها در صفحه کلید مجازی تغییر نکرد، آن صفحه جعلی است.

- روش دیگر نیز این است که یک بار اطلاعات کارت بانکی خود را عمداً اشتباه وارد کنید، اگر پیغام خطا داد، یعنی درگاه جعلی نیست، اما اگر پیغام عملیات موفقیت آمیز است را مشاهده کردید، بدانید که با یک درگاه جعلی مواجه هستید.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.