کد خبر: ۷۲۹۴۰۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵
۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵
کد خبر : ۷۲۹۴۰۲۹

مدیر امور طیور معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تولید گوشت مرغ در این استان سال گذشته ۱۰ درصدی افزایش داشته است.

نادعلی نوری در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  اظهار داشت: ظرفیت پرورش مرغ گوشتی فعال شده سال گذشته در سیستان و بلوچستان چهار میلیون و۹۱۷هزار قطعه جوجه در هر دوره بوده که ۲۹هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

وی ادامه داد: با تولید ۲۹هزار تن گوشت مرغ در چهار دوره پرورش ضریب خوداتکایی گوشت مرغ سیستان و بلوچستان به ۳۷درصد ارتقا یافته است.

مدیر امور طیور معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس میزان جمعیت، گوشت مرغ موردنیاز سالیانه این استان ۷۸هزار تن است.

وی خاطر نشان کرد: از مجموع ۲۳۳ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در سیستان و بلوچستان ۱۹۴ واحد فعال است.

انتهای پیام/ع

سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر