انجام ۸۱۴ مورد سی تی اسکن از ابتدای شیوع کرونا در جهرم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا در جهرم، تاکنون تعداد ۸۱۴ سی تی اسکن از بیماران مشکوک صورت گرفته است.

محمد رحمانیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین راه‌های تشخیص بیماری کرونا انجام سی تی اسکن از ریه بیماران است. روزانه به طور متوسط ۶۱ بیمار مشکوک به کرونا جهت سی تی اسکن به این بخش ارجاع داده می‌شوند.

او افزود: در بخش رادیولوژی بیمارستان پیمانیه ۶ پزشک رادیولوژیست و ۱۵ کارشناس رادیولوژی مشغول به فعالیت هستند.

به گفته رحمانیان، بخش سی تی اسکن این بیمارستان در ۳ شیفت صبح، عصر و شب مشغول فعالیت است. در شیفت صبح دو پرسنل و در شیفت عصر و شب هر کدام جدا یک پرسنل در حال خدمت رسانی به مردم عزیز هستند.

او عنوان کرد: سی تی اسکن بیماران مشکوک به کرونا با تمام اصول بهداشتی انجام می‌شود. از زمان ورود بیمار اول تا بیمار بعدی و ضد عفونی کردن محیط ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان به طول می‌انجامد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم از تمام کادر درمانی بیمارستان پیمانیه که با تمام نیرو در تشخیص و درمان این بیماران تلاش می‌کنند، قدر دانی کرد.

ماسک پارچه‌ای تاثیری در پیشگیری از ابتلاء ویروس کرونا ندارد

این روز‌ها بسیاری از سوپر مارکت ها‌ی سطح شهر برای پیشگیری از ویروس کرونا ماسک پارچه‌ای در اختیار خریداران قرار می‌دهند. این در حالی است که این ماسک‌ها استاندارد نبوده و قابلیت جلوگیری از ویروس کرونا را ندارد.

 محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: ماسک پارچه‌ای قابلیت نفوذ پذیری داشته و بهداشتی نیست. مردم از ماسک‌های استاندارد که تایید وزارت بهداشت هستند استفاده کنند.

او تاکید کرد: شهروندان عزیز ماسک را از داروخانه‌ها تهیه کنند.

رحمانیان با اشاره به تامین ماسک در شهرستان جهرم گفت: شرکت‌های دانش بنیان در جهرم خط تولید ماسک خود را آغاز نموده که به زودی در داروخانه‌های شهرستان توزیع می‌شود.

تلاش ۲۲۱ تیم اجرایی در طرح سالم سازی و گندزدایی معابر جهرم

سید مجید ارجمند، معاون بهداشتی دانشگاه هم گفت: طبق دستوالعمل ابلاغی وزارت بهداشت و درمان و پیرو مصوبات ستاد شهرستانی کنترل و مقابله با کرونا در جهرم، گندزدایی مکان‌ها و معابر شهرستان‌های جهرم و خفر و روستا‌های تابعه، مطابق برنامه انجام می‌شود.

او افزود: سالم سازی و محلول پاشی در معابر عمومی، تاسیسات و اماکن شهری در قالب ۸ دستگاه ماشین آلات پشتیبانی، حدود ۱۸۳ دستگاه سم‌پاش موتوری، ۱۷۷ پمپ کوله‌ای، با نظارت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم انجام می‌شود.

ارجمند بیان کرد: گندزدایی معابر و تأسیسات شهری، پارک‌ها، بیمارستان ها، پایانه‌های مسافربری، بازار، میدان تره بار، همچنین گندزدایی مخازن زباله از رووس کار ستاد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه بوده است که طبق برنامه هر روز یا هفتگی صورت می‌پذیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه گفت: در امر گندزدایی و ضدعفونی کردن معابر شهرستان‌های جهرم و خفر و روستا‌های اطراف نیرو‌های خدوم تیپ ۳۳ مخصوص المهدی (عج) و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان جهرم و خفر همکاری مستمر داشته اند. در این اقدام نیرو‌های مردمی نیز تحت عنوان " انجمن صنفی باغداران جهرم" ما را یاری رسانده اند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار