چه کسانی باید آزمایش کرونا بدهند؟

آزمایش‌های مرتبط با کرونا بسیار جدید هستند و اینکه چه کسانی می‌توانند آزمایش دهند بستگی به امکانات آزمایشگاهی در آزمایشگاه و آن منطقه دارد.

مسعود ضیایی استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و نماینده علمی ویروس کرونا در استان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که چه کسانی باید آزمایش کرونا بدهند؟ گفت: افرادی که علائمی مانند تنگی نفس، سرفه و کاهش بویایی دارند، باید حتما به منظور ابتلا یا عدم ابتلا به ویروس کرونا باید آزمایش دهند.

او افزود: دومین گروهی که باید برای فهم سلامت خود از ویروس کرونا آزمایش دهند، کسانی هستند که نزدیک افراد مبتلا به این آلودگی قرار گرفته اند که نزدیک‌ترین افراد خانواده یا کسانی هستند که با هم زیر یک سقف زندگی کرده اند باید آزمایش دهند حتی اگر علائم اصلی شان شروع نشده باشد.

ضیایی تصریح کرد: اینکه چه کسانی می‌توانند آزمایش دهند کاملا بستگی به امکانات آزمایشگاهی در خود آزمایشگاه و آن منطقه دارد؛ چرا که آزمایشات مربوط به تشخیص کرونا تخصصی هستند و با محدودیت انجام می‌شود.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حتی افرادی هم که طی ۵ الی ۷ روز گذشته با فرد مبتلا در تماس بودند بعد از چک کردن علائم اگر سرفه، تنگی نفس و تب داشتند حتما باید آزمایش دهند و از سلامت خود اطمینان حاصل کنند.

اگر به ویروس کرونا مبتلا شدید حتما تا ۱۴ روز بعد از زمان بهبودی خود را در خانه قرنطینه کنید و از حضور در اجتماع پرهیز کنید و اگر با افراد دیگر مانند اعضای خانواده، دوستان یا آشنایان در تماس بودید، از آن‌ها بخواهید که برای دادن آزمایش حتما اقدام کنند.

ویروس کرونا؛ چه کسانی باید آزمایش دهند؟

آزمایش‌های مرتبط با کرونا بسیار جدید هستند و ارزیابی آن‌ها کاملا تخصصی و زمانبر است. آزمایش‌های PCR ممکن است نتایج منفی کاذب داشته باشند گاهی اوقات این نتایج منفی کاذب ممکن است به علت خطای انسانی یا مشکلات مربوط به فرآیند انجام آزمایش باشند. به عنوان مثال، انجام آزمایش زمانی که خیلی زود یا خیلی دیر اتفاق بیفتد، می‌تواند باعث بروز نتیجه منفی کاذب شود.

تست‌های اولیه ویروس کرونا، تست‌های CBC , CRP ,ESR ,LDH و CPK با امکان نمونه گیری در منزل یا محل کار با جواب دهی آنلاین را شامل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: کاهش ۱۵۰۰ میلیاردی درآمد بیمارستان‌ها در بحران کرونا/ فعالیت ۱۱۷ آزمایشگاه تشخیص کووید ۱۹ در کشور

بیشتر بخوانید: شکست انحصار آمریکا با تولید فاکتور هشت نوترکیب/ صرفه جویی یک میلیارد دلاری با ساخت داروی «سافاکتو AF»

بیشتر بخوانید: لغو بازگشت دانشجویان مقیم سایر کشور‌ها به ایران/ بیش از ۶۳ شهید سلامت در خط مقدم مقابله با کرونا

بیشتر بخوانید: ماسک های دست دوز را با این روش تولید کنید/ میوه‌ای که به تنهایی یک آنتی‌هیستامین کامل است/ ویروس کرونا؛ چگونه پوست دست را از خشک شدن نجات دهیم؟

بیشتر بخوانید: حمام با آب داغ تاثیری بر ویروس کرونا ندارد/ چند توصیه مهم برای محافظت از سلامت روان نوجوانان در ایام قرنطینه/ ترفند‌هایی برای کاهش قند خون بالا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۷ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
همه ی مردم باید تست بدهند
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۳۹ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
ازمايش ديگه چرا مگه سردار سلامي از دستگاه كرونا ياب فوق پيشرفته رو نمايي نكردن؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۰ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
80%جواب میدهد.نه 100% در حال تکمیل شدن می باشد.
United States of America
غزل
۱۲:۰۶ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
شما یکبار میگید اگه علایم خفیفه در خانه بمانید. الان میگید برید آزمایش بدین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
متاسفانه در کشور ما که یک کشور جهان سوم به دلیل عدم داشتن زیر ساخت های لازم امکان غربالگری تمام گروه ها از جمله پر خطر و کم خطر وجود نداره و تنها در صورت بحرانی شدن حال بیمار اینکار امکان پذیر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
متاسفانه در کشور ما که یک کشور جهان سوم به دلیل عدم داشتن زیر ساخت های لازم امکان غربالگری تمام گروه ها از جمله پر خطر و کم خطر وجود نداره و تنها در صورت بحرانی شدن حال بیمار اینکار امکان پذیر است
آخرین اخبار