دوره آموزشی استاندارد حلال در سیستان و بلوچستان برگزار شد

مدیر کل استاندارد سیستان و بلوچستان از برگزاری دوره آموزشی یک روزه استاندارد حلال در این استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مجید محبی مدیر کل استاندارد سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این دوره در راستای اهمیت رعایت استاندارد‌های جهانی برگزار شد که در آن مفاهیم نظیر اهمیت کیفیت غذای سالم و بهداشتی، غذای حلال، غذا و نوشیدنی‌های حرام، صنعت و محصولات حلال به عنوان عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی برگزار شد.

وی ادامه داد: استاندارد‌های تعریف شده در محصولات غذایی حلال معیاری ارزشمند در بین کشور‌های اسلامی است.

مدیر کل استاندارد سیستان و بلوچستان بر توجه شهروندان به علامت استاندارد درج شده در بسته‌های مواد غذایی و سایر کالا‌های مصرفی تاکید کرد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار