تاکید برکاربردی کردن پروژ‌های تحقیقاتی جهت رفع نیاز کشور

کاربردی کردن پروژه‌های تحقیقاتی رفع نیاز کشور را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، محمد فرید سپری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: حمایت فکری در پژوهش، ترویج و اشاعه علم کشاورزی و تبیین جایگاه بخش کشاورزی و روستایی در توسعه ملی باید در مجموعه نهادینه شود.

او افزود: تشویق و ترغیب انجام پژوهش‌های اقتصادی کشاورزی و ایجاد فضای مناسب برای تبادل اندیشه‌های متخصصان و دست اندرکاران بخش کشاورزی و ایجاد تعامل بین محققین از دیگر امورات بسیار مهم در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان باید باشد.

سپری تاکید کرد: بخش ترویج و تحقیقات سازمان با ایجاد تغییر، بهبود نگرش و اصلاح رفتار از موازی کاری پرهیز نمایند تا دستیابی به فواید هم‌افزایی که اجرای آن بسیار راحت است عملیاتی شود.

او تصریح کرد: انجام کار به صورت گروهی هیچ مغایرتی با مدیریت فعلی ندارد و به مدیران باتجربه نیز نیاز شدیدی دارد و دربیان ساده‌تر برای ایجاد هم‌افزایی تجربه و همدلی با هم یک نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطر نشان کرد: برای تقویت نیروی انسانی حداکثر پیگیری خود را انجام میدهیم، ولی با توجه با محدودیت‌های حادث شده در خصوص اعتبارات و استخدام نیروی انسانی باید راهکار‌های افزایش بهره وری نیروی انسانی در سازمان بررسی شود.

سپری بر آموزش شغلی مستمر مدیران و کارکنان، ارتقاء انگیزش میان کارکنان برای کار بهتر و بیشتر، ایجاد زمینه‌های مناسب ایجاد خلاقیت مدیران و کارکنان و برقراری نظام مناسب پرداخت مبتنی بر عملکرد تاکید کرد و افزود: باید وجدان کاری و صرفه جوئی به عنوان وظیفه همگانی در بهره وری مد نظر قرار بگیرد.

اواذعان کرد: کارکنان در هر سطحی از سطوح سازمان، اعم از مشاغل ساده یا مشاغل پیچیده محتاج آموزش و یادگیری و کسب دانش و مهارت‌های جدید هستند و باید همواره برای بهتر انجام دادن کار از هر نوع که باشد، روش‌ها و اطلاعات جدیدی کسب نمایند.

او بر ضرورت کاربردی کردن پروژه‌های تحقیقاتی برای رفع نیاز کشور تاکید کرد و افزود: محققان بخش کشاورزی باید یافته‌های خود را در مزرعه عملیاتی کنند و آن را تنها به ارتقای مدارج علمی صرف منتهی نسازند.

سپری اضافه کرد: عملیاتی کردن طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی در کشور که از پشتوانه دانشگاهی و علمی برخوردار هستند، علاوه بر صرفه‌جویی اقتصادی در بهبود وضعیت حوزه‌های مختلف و افزایش تولید نقش بسزایی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطر نشان کرد: در شرایطی فعلی نیازمند جهش تولید هستیم و در بخش کشاورزی ظرفیت‌های مغفول که از چشم‌های عادی پنهان مانده، انتظار میرود محققین به تشریح و چگونگی موفقیت در این فعالیت‌ها هم بپردازند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.