توسعه فناوری ماسک نانو با قابلیت استفاده مجدد

یک شرکت هندی موفق به توسعه فناوری ماسک‌های نانو با قابلیت استفاده مجدد شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، استفاده از ماسک پس از شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان عادی شده است و بسیاری در تلاش هستند تا با نوآوری بتوانند ماسک‌هایی با کارایی بالاتر تولید کنند تا سدی قابل اعتماد در برابر این ویروس باشد. شرکت نیروانا بینگ موفق به توسعه فناوری ماسک‌های نانو با قابلیت استفاده مجدد شده است.

زار گوپتا، بنیان‌گذار شرکت نیروانا بینگ (Nirvana Being) به موفقیت‌هایی در این مسیر دست پیدا کرده است. این شرکت ماسک‌های N۹۵ با قابلیت استفاده مجدد طراحی کرده که توسط آزمایشگاه‌های نیلسون در آمریکا و ITS در هند تایید شده است.


بیشتر بخوانید: افزایش میزان محافظت ماسک در برابر کرونا با نانوپوشش آبگریز


فیلتر ۹۹٫۷ درصدی ویروس‌ها به کمک ماسک‌های جدید

گوپتا می‌گوید: «به‌عنوان شرکتی که دارای دانش عمیق نسبت به ماسک‌ها هستیم و همچنین از تفاوت‌های ظریف میان آن‌ها آگاهیم، با شیوع ویروس کرونا به دنبال نوآوری بودیم تا از این فرصت برای تولید ماسک‌های ضدویروس استفاده کنیم، ماسک‌هایی که قابلیت استفاده مجدد داشته و همچنین می‌توانند تا ۹۹٫۷ درصد ویروس را فیلتر کنند. در این ماسک‌ها از فیلتر نانو استفاده کردیم که بیشترین محافظت در برابر ویروس را داشته و در عین حال مزاحمت بسیار کمی برای تنفس ایجاد می‌کند. پوشیدن این ماسک‌ها بسیار ساده بوده و دوام دراز مدتی دارند.

توسعه فناوری ماسک نانو با قابلیت استفاده مجدد در هند

او می‌افزاید: «این ماسک‌ها از پارچه‌های تجدیدپذیر متخلخل و آلی ساخته شده‌اند که موجب راحتی مصرف‌کننده در تابستان‌های گرم هند می‌شوند. علاوه‌بر این، الیاف موجود در این پارچه متخلخل می‌تواند ذرات ویروس را به دام اندازد. این پارچه‌ها نسبت به پارچه‌های معمولی سریع‌تر ویروس را جذب کرده، خشک می‌کند و آن‌ها را از بین می‌برد. ما از تمام دانش خود درباره ماسک‌های ضدآلودگی استفاده کردیم تا در نهایت ماسک‌هایی با اندازه‌های مختلف طراحی کنیم که به خوبی روی صورت قرار گرفته و کامل صورت را بپوشانند. با این کار می‌توان اطمینان داشت که صددرصد محافظت از مصرف‌کننده صورت گرفته است.»

برخی ماسک‌های معمولی صورت را کامل پوشش نداده و محافظت نمی‌کنند، قطرات نانومقیاسی که در حین صحبت از دهان خارج می‌شود می‌تواند فرد مقابل را آلوده کند. وجود فیلترهای نانو موجب می‌شود تا این ذرات مهار شده و مانع از آلودگی فرد شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
ماسك = حلال مشكلات
آخرین اخبار