قابلیت خراسان رضوی در صادرات اقلام مقابله با کرونا

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: این استان در برخی اقلام مقابله با کرونا مازاد بر نیاز دارد و آماده صادرات آن‌ها به افغانستان و کشور‌های آسیای میانه است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: این استان در برخی اقلام مقابله با کرونا مازاد بر نیاز دارد و آماده صادرات آن‌ها به افغانستان و کشور‌های آسیای میانه است.

او با اشاره به صدور مجوز صادرات اقلام مقابله با کرونا از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزود: هم اینک ۲۶ واحد صنعتی در این استان امکان تولید مواد ضدعفونی کننده و حداقل پنج واحد صنعتی نیز امکان تولید ماسک با مصارف پزشکی را دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: هم اینک گان و شیلد به عنوان ۲ قلم از کالا‌های مقابله با کرونا به صورت مازاد بر نیاز در این استان وجود دارد که امکان صادرات آن‌ها نیز مهیاست.

رسولیان بیان کرد: از ابتدای اسفند ماه پارسال تاکنون ظرفیت تولید خراسان رضوی در ماسک N ۹۵، ماسک سه لایه و الکل افزایش یافته در حالی که پیشتر این ظرفیت بسیار کم بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: در این مدت یک میلیون و ۳۲۲ هزار لیتر الکل، یک میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده، دستکش و ماسک هم در استان تولید شده است.

رسولیان اظهار کرد: کمیته تامین، توزیع و نظارت بر اقلام مقابله با کرونا ذیل ستاد مقابله با کرونا در خراسان رضوی طی دو ماه قبل سه میلیون ماسک توزیع کرده که از این تعداد ۷۷۰ هزار ماسک به صورت رایگان به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان داده شده است.

او همچنین از ارسال محموله بهداشتی این استان به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال به کشور تاجیکستان خبر داد و افزود: بیش از ۶۰ درصد مبادلات تجاری ایران با کشور تاجیکستان به خراسان رضوی ارتباط دارد و روابط این استان با تاجیکستان در پی سفر سال قبل استاندار و برگزاری نمایشگاه به‌طور چشمگیر ارتقا پیدا کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در تاجیکستان و درخواست سفیر ایران در این کشور، استاندار خراسان رضوی دستور داد کمیته‌ای تشکیل و در حد توان محموله‌ای به صورت ویژه به آن کشور ارسال شود.

رسولیان به مشارکت بخش خصوصی استان به خصوص اتحادیه صادرکنندگان و شرکت‌هایی که در تاجیکستان فعال هستند اشاره و بیان کرد: با کمک دانشگاه علوم پزشکی مشهد بخشی از دارو‌های مورد نیاز و تجهیزات درخواستی از جمله ماسک، لباس، گان، دستکش و امثال آن تهیه و با کمک شرکت هواپیمایی وارش که هزینه حمل و نقل را به عهده گرفته است به تاجیکستان ارسال شد.

انتهای پیام//ف.س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.