کد خبر: ۷۳۷۴۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
کد خبر : ۷۳۷۴۴۴۱

به گفته محققان دانشگاه جرج میسون آمریکا، مصرف محصولات لبنی تأثیری در بهبود تراکم استخوانی یا پیشگیری از شکستگی در زنان در زمان ورود به دوره یائسگی ندارد.

عدم تاثیر لبنیات در پیشگیری از شکستگی استخوان‌ها در میانسالیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان ۱۹۵۵ زن را به مدت یک دهه و از زمان ۴۶ سالگی مورد بررسی قرار دادند. سالانه همه زنان تحت اسکن استخوان قرار می‌گرفتند و در طول مطالعه سه بار پرسشنامه‌ای را در مورد میزان مصرف لبنیات روزانه شأن تکمیل کردند.

در طول ۱۰ سال مطالعه این زنان، ۶۴ زن ۷۲ بار شکستگی استخوان را تجربه کردند که با حوادث رانندگی یا جراحات ورزشی ارتباطی نداشت.

«تیلور والاس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «محصولات لبنی بیش از سایر گروه‌های مواد غذایی حاوی مواد مغذی استخوان ساز است.»

به همین دلیل، محققان بر این باور بودند که زنانی که لبنیات بیشتری مصرف می‌کنند با رسیدن به دوره یائسگی، استخوان‌های سالم‌تری دارند.

اما نتایج مطالعه جدید، این فرضیه را اثبات نکرد.

با این حال محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر