بهره برداری از کارگاه تولیدی گلاب و عرقیجات سنتی در تربت جام

کارگاه تولیدی گلاب و عرقیات، آبلیمو و آبغوره با ظرفیت تولید ۸۰۰ لیتر در ساعت در تربت جام بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، اصغر خوشخو مدیرجهادکشاورزی تربت جام گفت: این کارگاه با ۴۵۰ مترمربع مساحت، مجهز به مغازه، کارگاه، انبار و سوله نگهداری است.

او افزود: کارگاه با مدیریت یک بانوی کارآفرین برای پنج نفر اشتغالزایی کرده است.


انتهای پیام//ز. ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.