ثبت علامت استاندارد بر سازه‌های فولادی اجباری شده و نیاز است که حتما بر روی شیرآلات بهداشتی علامت استاندارد درج شود.

ثبت علامت استاندارد بر شیرآلات بهداشتی اجباری شدبه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، زارع حقیقی رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان سازه‌های فولادی کشور، در جلسه سازمان استاندارد ایران  گفت: همکاری‌های بسیار قابل توجهی  بین مجموعه‌ ما با اداره استاندارد صورت می‌گیرد و واحدها باید این موضوع را در نظر بگیرند که کیفیت مهمترین رکن خواهد بود.

او بيان کرد: تفاهمنامه ثبت علامت استاندارد بر سازه‌های فولادی اجباری به همه ارگان‌هایی که درحال فعالیت در این صحنه هستند، اعم از نظام مهندسی، شهرداری‌ها و مراکزی که در حیطه استان تهران است، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان سازه های فولادی در خصوص اجباری شدن علامت استاندارد بر سازه‌های فولادی، گفت: شیرآلات بخش بسیار مهمی است که همه با آن در ارتباط هستند و از نظر بهداشت بسیار مهم است، به همین دلیل نیاز است که حتما بر روی شیرآلات علامت استاندارد درج شود.

رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان سازه های فولادی ادامه داد: در تلاش هستیم کیفیت شیرآلات را ارتقا دهیم که دیگر افراد سمت کالا‌های خارجی نروند، اینکه علامت استاندارد بر روی کالا‌های ایرانی درج شود بسیار در ارتقا کیفیت این محصولات تاثیر گذار خواهد بود.

حقیقی افزود: زمانی واردات شیرآلات بهداشتی بالا بود، اما هم اکنون این میزان کاهش یافته که دلیل آن هم ارتقا محصولات ایرانی است. در حال حاضر نزدیک به ١٠٠ درصد نیاز شیرآلات بهداشتی کشور از طریق تولید داخل تامین می‌شود، اما واردات محدودی در خصوص کالا‌های لوکس هم داریم که به دلیل افزایش نرخ دلار کاهش یافته است.

این مقام مسئول با بیان اینکه شیرآلات بهداشت مشمول استاندارد اجباری هستند، گفت: به تدریج با توجه به نداشتن خدمات پس از فروش و کیفیت نامناسب کالا‌های وارداتی، مردم با مشکل مواجه شدند و به مصرف کالا‌های داخلی روی آوردند، به ویژه از زمانی که دلار گران شد، واردات این محصولات هم به شدت کاهش یافت.

حواشی صادرات شیرآلات بهداشتی

 رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان سازه های فولادی با تاکید بر اینکه صادراتمان دچار مشکلات زیادی شده است، گفت: اختلالات زیادی در فرایند صادرات رخ داده است.

این مقام مسئول با انتقاد از ایجاد کارخانه‌های زیرپله‌ای متفرقه که بدون سازماندهی مناسب اقدام به تولید شیرآلات می‌کنند، اظهار کرد: پروژه مسکن مهر باعث افزایش تقاضا برای شیرآلات بهداشتی شد و به همین دلیل تولید کنندگان متفرقه زیرپله‌ای شروع به کار و گرفتن مجوز کردند که بعضا کار خود را با تولیدات بی‌کیفیت یا مونتاژ کالا‌های خارجی انجام می‌دادند.

او با اشاره به تعداد زیاد این دسته از تولید کنندگان گفت: در حال حاضر تعداد کارخانه‌های متفرقه به بیش از ٢٠٠ تا ٣٠٠ مورد رسیده و ما نیز از طریق مراجع قضایی بسیار پیگیری کردیم، اما هنوز به جایی نرسیده‌ایم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار