معاون قضایی دادستان کل کشور:

قانون مبارزه با مواد مخدر باید اصلاح شود

عمرانی گفت: قانون مبارزه با موادمخدر نیاز به اصلاح و بازنگری دارد، چراکه در مصادره اموال قاچاقچیان مشکل داریم.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور در نشست تخصصی به مناسب هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در منطقه‌ای واقع شدیم که یکی از تولید کننده‌های مواد مخدر در دنیا در اطراف ماست.

وی گفت: در جلسه‌های بین المللی خیلی شعار شدیم، اما در طول ۱۰ سال گذشته ۲۰۰ تن تولید موادمخدر به ۱۰ هزار تن تولید افزلیش یافته و به رفتار‌های ناهنجار بین المللی معترض هستیم.

عمرانی افزود: اروپا امروز پیشتاز تولید موادمخدر است و اگر مبانی شرعی و اسلامی اجازه می‌داد چشم خود را به شرایط فعلی می‌بستیم، چراکه جوان ایرانی و اروپایی فرقی برای ما نمی‌کند و هر کاری می‌کنیم در راستای بشریت است تا جان یک بشر را نجات دهیم.

وی افزود: در بخش قضایی و انتظامی ۳ عنوان مهم از جمله معتادان متجاهر، خرده فروشی و ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان است که باید به آن‌ها توجه شود.

عمرانی ادامه داد: ناهنجاری‌هایی از جمله طلاق، کودک آزاری، همسر آزاری و... به موادمخدر باز می‌گردد، اگر اعتیاد را کنترل کنیم تعداد زندانیان نیز کم می‌شود و این نیاز به اهتمام تمامی دستگاه‌ها دارد.

معاون قضایی دادستان کل کشور اضافه کرد: مقام معظم رهبری بار‌ها از اعتیاد به عنوان اولین آسیب اجتماعی یاد کردند و همه مسئولان و مجلس وظیفه دارند در این خصوص ورود کنند و پای کار بیایند. فهرست مواد مخدر هر روز تغییر می‌کند و به روز می‌شود، در مرز‌ها سربازان مبارزه می‌کنند، اما نمایندگان مجلس کاری نمی‌کنند و قانونی را اجرا و یا تصویب نمی‌کنند.

وی گفت: قانون مبارزه با موادمخدر باید اصلاح شود، چراکه در مصادره اموال قاچاقچیان مشکل داریم، باید به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان ضربه بزنیم، اما باید ثابت کنیم این فرد تراکنش مالی بالایی دارد یا در خانه لاکچری زندگی می‌کند، چرا ما باید این را ثابت کنیم؟ وقتی این فرد سال‌ها معروف بوده که قاچاقچی است.

عمرانی در خصوص جمع آوری معتادان متجاهر گفت: معتادان متجاهر جمع آوری و درمان می‌شوند، اما وقتی آزاد می‌شوند جا و خانواده‌ای ندارند و مجدد گرفتار مصرف موادمخدر می‌شوند، حال اگر خانواده‌ها و سازمان‌های مسئول در امر مبارزه با موادمخدر مشارکت نداشته باشند این مبارزه نتیجه نمی‌دهد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Germany
خدادادامیرزاده
۱۴:۱۲ ۰۳ تير ۱۳۹۹
باسلام کنترل اعتیاد اگه مدیریت باشه میشه انجام داد چطور درکشوری مثل ترکمنستان که همسایه با افغانستان هست اینقدر وفور مواد مثل ایران نیست چون اونها برخورد میکنن اگه واقعا مسئولین بخوان راحته به طور مثال کلیه اموال قاچاقچیان بدون هیچ مماشاتی ضبط بشه و دراختیار ستادی قرار بگیره تا از معتادینی که ترک کرده اند وبه جامعه برگشتن از همون اموال حمایت بشه کاش کشور ما 4نفر مدیر داشت کاش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۰۳ تير ۱۳۹۹
میشه چشمتون ببندین بی خیال شین . مگه اونا دلشون به ما میسوزه ؟
آخرین اخبار