کد خبر: ۷۴۰۲۷۷۳
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵
۰۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵
کد خبر : ۷۴۰۲۷۷۳

زنجبیل، هل، زردچوبه، ریحان، انگور فرنگی را در دوران کرونا به غذای روزانه خود اضافه کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکاترینا مارکووا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای اعلام کرد که چه ادویه جاتی در غذا می‌توانند در تقویت سیستم ایمنی در طول دوران شیوع ویروس کرونا مفید باشند.

 زنجبیل: این ریشه فوق العاده محبوب به عنوان ابزاری جهانی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، بهبود گردش خون و احیای عملکرد دستگاه گوارش شناخته شده است.

ریحان: با داشتن رایحه‌ای دلپذیر برای درمان بیماری‌های تنفسی استفاده می‌شود. علاوه بر این، سطح کورتیزول، هورمون استرس را کاهش می‌دهد. به گفته این متخصص، ریحان را می‌توان به عنوان دورچین و اسموتی‌ها اضافه کرد.


بیشتر بخوانید


انگور فرنگی هندی (آملا): نه تنها سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند بلکه فرایند هضم را نیز تسریع می‌کند.

او همچنین توصیه می‌کند که هل ("استرس را تسکین می‌دهد") به غذا‌های گوشتی خود زردچوبه، که به پاکسازی بدن کمک می‌کند، اضافه کنید، این ادویه با باکتری‌های بیماری زا و فرآیند‌های التهابی مبارزه می‌کند.

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ