کد خبر: ۷۴۱۳۶۳۱
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
کد خبر : ۷۴۱۳۶۳۱

در این مطلب قصد داریم روش تهیه گلت شلیل را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه گلت شلیل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 

آرد ۱ و ⅓ پ یا ۱۶۵ گرم
شکر ۱ ق غ
نمک ½ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۱۳ گرم
آب لیمو ترش تازه ۲ ق چ
پوست لیمو ترش تازه ½ ق چ
خامه صبحانه ۱ ق چ
شلیل ۴ الی ۵ عدد
شکر ⅓ پ
نشاسته ذرت ۴ ق غ.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

آرد و شکر و نمک رو بریزید تو غذاساز و مخلوط کنید.
بعد کره کاملا سرد رو که تکه تکه کردید اضافه کنید و چند پالس بزنید تا آرد و کره مقداری با هم مخلوط شن.
تو یه ظرف جدا تخم مرغ رو با خامه مخلوط کنید. ۲ قاشق از این ترکیبو برای رومال نگه دارید باقیشو به آرد و کره اضافه کنید و باز هم چند پالس بزنید؛ و در آخر آب لیمو و رنده‌ی پوست لیمو رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیر چسبندی‌ای بدست میاد. خمیرو بمدت ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدید.
بعد از استراحت، خمیرو لای دو تا کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کنید.
۴ یا ۵ دونه شلیل (یا هر میوه‌ای که دوس دارید) رو ورقه‌ای کنید و ⅓ پ شکر و چهار قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به اون اضافه کنید و زیر و رو کنید. (البته میزان شکر به ترش و شیرینی میوه بستگی داره)
خمیرو که باز کردید دو الی ۳ سانت از کناره‌های خمیرو خالی بزارید و میوه‌ها رو روی اون بچینید تا برسید به مرکز.
کناره‌های خمیر رو با احتیاط روی میوه‌ها برگردونید و از تخم مرغی که کنار گذاشتید رومال کنید و پرک بادام و مقداری شکر قهوه‌ای بپاشید که خوشگل‌تر بشه.
بره تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت سی الی ۴۰ دقیقه.
ممکنه آب میوه از کناره‌ها بزنه بیرون، ولی اصلا مهم نیست.
بعد از پخت اجازه بدید خنک شه بعد برش بدید و با بستنی وانیلی نوش جان کنید. طعم و بافتش فوق العادس.

منبع: ashpazi ba ham

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ