کد خبر: ۷۴۱۴۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
کد خبر : ۷۴۱۴۷۲۷

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر شاه‌توت را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر شاه‌توت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پودر ژله‌ی شاه‌توت یا آلوئه‌ورا: ۱ بسته
شاه‌توت پوره شده: ۱ پیمانه
بستنی وانیلی: ۱/۲ پیمانه
آب جوش: ۱ لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
دُمِ توت‌ها را گرفته و آن‌ها را در مخلوط‌کن ریخته و پوره کنید.
بستنی و ژله‌ی سرد شده را افزوده و هم بزنید.
مواد را درون قالب یا لیوان ریخته و ۴-۵ ساعت در یخچال بگذارید.
برای لایه‌ی بالا، یک بسته پودر ژله‌ی شاه‌توت را با یک لیوان آب جوش روی دمای کم هم بزنید تا حل شود، سپس نیم‌لیوان آب سرد در آن بریزید. زمانی که سرد شد روی لایه‌ی پایین که نیم‌بند شده بریزید.

منبع: jeleh jadid

انتهای پیام/

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر