صحن علنی امروز مجلس سرنوشت نمایندگی منتخب گچساران را مشخص کرد.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه علنی امروز مجلس سرنوشت نمایندگی منتخب گچساران را پس از چند هفته بررسی مشخص کرد، وکلای ملت پیش از آغاز صحن علنی، نشست خود را ساعتی غیر علنی برگزار کردند که طبق گفته رئیس مجلس این نشست برای ارائه نظرات نمایندگان معترض به اعتبارنامه منتخب گچساران و دفاع ۳۰ دقیقه تاجگردون از خود بود.

پس از قرائت گزارش کمیسیون تحقیق از اعتبارنامه این منتخب، کارت‌های مربوط به رأی‌گیری در بین نمایندگان توزیع شد تا نمایندگان آراء خود را اعلام کنند، البته این رای گیری به صورت مخفی انجام شد، در نهایت امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی که در غیاب محمدباقر قالیباف، ریاست جلسه را بر عهده داشت و اعلام کرد که بر اساس آراء وکلای ملت، اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران  مورد مخالفت نمایندگان قرار گرفت و بر این اساس اعتبارنامه او رد شد.

تاجگردون هم در حین قرائت آراء نمایندگان به اعتبارنامه‌اش، صحن علنی پارلمان را ترک کرد.

 

خداحافظی «تاجگردون» از پارلمان/ وکلایی که امروز همه نماینده گچساران شدند/ غیبت وزری که موجه بود

همه نمایندگان، نماینده مردم گچساران و باشت هستند

حسن شجاعی نماینده مردم ابهر پس از رای نمایندگان به اعتبارنامه تاجگردون، در نطق میان دستور خود تاکید کرد که از این تریبون به مردم گچساران اعلام می‌کنم درست است اعتبارنامه نماینده مردم گچساران تایید نشد، اما مردم گچساران تصور نکنند که دیگر در مجلس نماینده‌ای ندارند، بلکه  امروز همه ما نماینده مردم گچساران هستیم.

طرح تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس هم امروز در دستور کار نمایندگان مجلس قرار داشت، رحیم زارع به عنوان طراح و متقاضی تشکیل کمیسیون مذکور، گفت که با توجه به اهمیت حمایت از تولید در سال ۹۹ تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس، بسیار ضروری است. پس از توضیحات زارع، تشکیل این کمیسیون به رای گذاشته شد اما وکلای ملت با تشکیل آن مخالفت کردند.

حجت الاسلام احد آزادی خواه نماینده ملایر در مجلس نسبت به مخالفت نمایندگان با این طرح واکنش نشان داد و تشکیل نشدن کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی را تحت تأثیر بررسی اعتبارنامه تاجگردون در صحن علنی دانست. او همچنین گفت که هیئت رئیسه وظیفه اداره مجلس را دارد و در این فضا که متأثر از دستور قبلی مقداری التهاب آور بود، به نظر می‌رسد به تشکیل کمیسیون ویژه توجه نشده است.


بیشتر بخوانید


البته تذکر آزادی خواه بی پاسخ نماند و امیر حسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس درباره رأی گیری نمایندگان درباره تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید گفت که رأی مجلس مخالفت با تشکیل این کمیسیون بوده است، در غیر این صورت مجلس موضوع حمایت از تولید ملی را به صورت جدی در دستور کار خود دارد. حال نمایندگان در نشست امروز تشخیص دادند که فعلا تشکیل کمیسیون ویژه نیاز نیست و می‌توان موارد را از طریق کمیسیون‌های تخصصی پیگیری کرد.

طرحی که در نهایت با یک فوریت به کمیسیون آموزش رفت

در ادامه صحن علنی مجلس حسن شجاعی نماینده مردم ابهر برگزاری کنکور در شرایط کرونایی کشور را برای فرزندان این سرزمین خطرناک اعلام کرد و گفت که ستاد ملی مبارزه با کرونا به این موضوع بیشتر توجه داشته باشند.

او همچنین خطاب به دولت گفت که دولت لااقل چوب لای کار تولید نکند، اگر پنجره واحدی ایجاد نمی‌کند، لااقل پنجره‌های پرتعداد و بی انتها نیافریند. شجاعی همچنین گفت که سوال از رئیس جمهور برای پاسخگو کردن دولتی است که ۷ سال کشور را در اختیار داشته و اینک برخی از حامیان این دولت طلبکار نظام شده‌اند، بنابراین سوال از رئیس جمهور برای حمایت از دولت و تحرک آفرینی در آن است.

در ادامه صحن علنی پارلمان، دوفوریت طرح اصلاح ماده الحاقی به قانون تعیین تکلیف استخدام حق التدریسان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در نهایت هم نمایندگان مجلس با یک فوریت طرح اصلاح قانون تعیین تکلیف استخدامی حق‌التدریسان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش موافقت کردند. بر این اساس، طرح مذکور برای بررسی بیشتر به صورت یک فوریت به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس رفت.

در حال تکمیل

پای ودیعه ۲۰۰ میلیون تومان مسکن وکلای ملت به مجلس کشیده شد

قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس در نشست امروز پارلمان درباره ودیعه مسکن وکلای ملت هم که چند روزی است حاشیه دار شده، گفت که تعداد زیادی از همکاران شهرستان به تهران می‌آیند و موقتاً چهار سالی را برای خدمتگزاری به مردم در پایتخت حضور دارند، این ودیعه در دوره گذشته بیش از ۲۵۰ میلیون تومان بوده است که بنابر همین ملاحظات، آن را کمتر کردیم و به ۲۰۰ میلیون تومان رساندیم، اما عده‌ای خواسته یا ناخواسته از باب دوستی و دشمنی در جهت تخریب افکار عمومی نسبت به مجلس فعلی عمل می‌کنند.

نایب رئیس مجلس همچنین گفت که بسیاری از نمایندگان توانستند خانه‌ای برای رهن و اجاره اطراف همین مجلس که جزء مناطق متوسط تهران محسوب می‌شود، پیدا کنند. قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد که این مبلغ به صورت ودیعه است و صندوقی در مجلس وجود دارد که از محل آن، این موارد پرداخت می‌شود و همچنین نمایندگان در ادوار پارلمان، ودیعه را آرام آرام یا یکجا برمی‌گردانند.

محمدرضا صباغیان نماینده مردم مهریز، ابرکوه در مجلس با بیان اینکه ایران در حال انعقاد قرارداد ۲۵ ساله به چین است، گفت که وزیر امور خارجه این خبر را تکذیب نکرد، اما ما تجربه تلخ برجام را داریم، لذا نظارت را نباید فراموش کرد، چرا که احساس می‌شود دولت می‌خواهد با این قرارداد، شکست تلخ برجام را جبران کند، اما نظارت مجلس نباید فراموش شود. در واقع نباید اجازه داد آشی را که آقای ظریف و دولت می‌پزند، ما در ۲۰ دقیقه همچون برجام سربکشیم.

وی خواستار ورود هیئت رئیسه مجلس و کمیسیون امنیت به مسئله قرارداد ۲۵ ساله ایران با چین شد و تاکید کرد که رصد این موضوع ضروری است، تا چند سال دیگر نگوییم در این قرارداد نیز مانند برجام به ملت ظلم شد و نباید اجازه داد برجام دیگری به ما تحمیل شود.

غیبت نمکی موجه بود

قرار بود امروز سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان در صحن علنی مجلس حضور داشته باشد، اما قاضی زاده هاشمی در مورد عدم حضور وی گفت که در دستور کار امروز قوه مقننه، موضوع جلسه با وزیر بهداشت درباره مسائل بهداشتی و ارائه گزارش درخصوص بیماری کرونا وجود داشت، اما ظاهراً یک مسئله اورژانسی پیش آمده و از طرف دولت با ریاست مجلس برای عدم حضور نمکی در نشست علنی هماهنگی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۴ ۱۹ تير ۱۳۹۹
اقای تاجگردون اخراج شما به نفع شما شد اینده بسیار تلخ خواهد بود با توجه به گرانی های افسارگسیخته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۹ تير ۱۳۹۹
چه فرقی میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۲۰ تير ۱۳۹۹
به خدا که هیچی
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیم
۱۰:۵۵ ۱۹ تير ۱۳۹۹
واقعا حقش بود که از مجلس بیرون برود ایشان باید محاکمه شود تا درسی برای دیگران بشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۸ ۱۹ تير ۱۳۹۹
برای مردم گچساران متاسف با این رای دادنشان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۰ تير ۱۳۹۹
مردم گچساران میفهمند یا تو؟
شعور درک رای مردم رو نداری به صحبت های امام زمان ریاس جمهوری بنی صدر مراجعه کن تا از خواب جهل بیدار شی
مفهوم رای رو هنور نمیفهمی
Iran (Islamic Republic of)
*****
۰۶:۵۹ ۱۹ تير ۱۳۹۹
در عجبم که این شورای نگهبان به خاطر زدن ریشو و...رد صلاحیت میکنه ولی آدمهایی مثل تاج گردون که کم هم نیستند و با صلاحیت میزنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۳ ۱۹ تير ۱۳۹۹
مجلس انقلابی نه مجلس عقده ای ها و چاپلوسان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۹ ۱۹ تير ۱۳۹۹
چطور به تو گیر ندادن قالیباف!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۱۹ تير ۱۳۹۹
نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۰ تير ۱۳۹۹
قالیباف هیچ مشکلی نداره
هیچ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۴ ۱۹ تير ۱۳۹۹
خوب به من هم 200میلیون بدید آرام آرام پرداخت میکنم می‌خوام ازدواج کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۳ ۱۸ تير ۱۳۹۹
فکر نمیکنم مردم گچساران حتی به یکی ازاین نماینده هانیازمند باشند چون به رای واقعی آنان بی اعتنایی شده وکل رای اونا ازبین رفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۳ ۱۸ تير ۱۳۹۹
اگر تمام ایران به یک یک مفسد رای دهند آن مفید صلاحیت ماندن در مجلس را نخواهد داشت
ملاک صلاحیت اول پاکدشت بودن بعد رای مردم است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۱۹ تير ۱۳۹۹
میزان رای ملت است
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۲۳:۴۳ ۱۹ تير ۱۳۹۹
دمت گرم مردم گچساران واقعی نباید درانتخاب نماینده جدید شرکت کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۱۸ تير ۱۳۹۹
درود بر این مجالسی که خاصیتی ندارن جز چاپیدن جیب مردم.حالا این بنده خدا چون ازتون نبود انداختینش بیرون.دیگه انشالله وضعیت و شرایط مملکت بحمدالله فردا و پس فردا که همه جا تعطیله از شنبه خوب میشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۹ ۱۸ تير ۱۳۹۹
بنده خدا ؟اینجوری میگین نماینده باید ساده زیست و انقلابی باشه ایشون با تبلیغ و هزینه های میلیاردی قطعا نمیتونه درکی از وضع مردم داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۴ ۱۸ تير ۱۳۹۹
اگر نمی داشتن بیرون تو مفسد فساد تاجگردون را پیرهن عثمان می کردی پس این جواب تو
و از آن مهمتر این مجلس باید از مفسدان خالی شود
Iran (Islamic Republic of)
اا
۰۰:۰۳ ۱۹ تير ۱۳۹۹
واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۶ ۲۰ تير ۱۳۹۹
یه جوری میگی نماینده باید ساده زیست باشه انگار خونه بقیه نماینده ها توی جاده کارخونه سیمان تهرانه
بلدی کجا رو میگم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۴ ۱۸ تير ۱۳۹۹
این مجلسم بیشتر به فکر خودشونند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۲ ۱۸ تير ۱۳۹۹
مجلس اصواگرا
رای مخفی؟
برگشتیم سر خونه اول
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۲۰ تير ۱۳۹۹
شفافیت ارا یه شعار تبلیغانی بود که همون اسفند 98 عمرش منقضی شد

شعاره
شعار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۷ ۱۸ تير ۱۳۹۹
ملت های لور و کورد و تورک از یوغ ملت فارس در خواهند اومد انشا...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۱۹ تير ۱۳۹۹
بابا بیخیال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۷ ۱۹ تير ۱۳۹۹
حرف از تفرقه ممنوع
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۱ ۱۹ تير ۱۳۹۹
بنشین تا صبح دولتت بدمد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۷ ۱۹ تير ۱۳۹۹
ما لورها روزی تقاص این ظلم فارث ها و تورک رو جواب میدیم و با یک کشور مستقل خلیج لر کشور لورسو پایان همزیستی رو جشن میگیرم زنده با لرستانات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۹ ۱۹ تير ۱۳۹۹
ادعای جدایی طلبی داری و هنوز املای صحیح طایفتو بلد نیستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۱۹ تير ۱۳۹۹
لر مخالف مفسد است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۸ ۲۰ تير ۱۳۹۹
والا بی سوادی از خودته
قوم کرد و لر هم جز فارس حساب میشن ولی تو جدا دونستیشون
Canada
ناشناس
۲۲:۲۱ ۱۸ تير ۱۳۹۹
خوش خبر باشید
یک رفتار اینور اب را دوست دارم
خدا نکند .یک دورع بگویی
کارت ساخته است
چونکه اعتقاد دارند .مادر تمام خلاف ها از دورع شروع میشه
من صد درصد معتقدم .درسته
بندرت اشخاص دانا و دینا دیده دورع میگویند
چونکه میفهمند .دورع یعنی زندگی. کردن در دو یا چند چهره
بعد با دورع گفتن .ارامش ات را از دست میدهی
دورعگو .فراموش کار هم هست
بهترین راه برای مو فقیت در زتدگی .کار .خانواده .اجتماع
فقط فقط در صداقت است
امتحان کنید تا به ارامش برسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۹ ۱۸ تير ۱۳۹۹
تولید ملی که پراید شد صد ملیون بی کمیسیون میشه کار کرد برای قوم خویش حقوق مفت بگیرید بخور ید
۱۲۳۴
آخرین اخبار