مدیر کل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت، از تشکیل ۵۳۹ پرونده تعزیراتی در سه ماهه اول امسال خبر داد.

سازمان حمایتبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان، مجتبی سجادی مدیر کل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت، از تشکیل ۵۳۹ پرونده تعزیراتی در سه ماهه اول امسال خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون، صرفنظر از پرونده‌هایی که توسط سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها تشکیل شده است، تعداد ۵۳۹ پرونده با عناوین تخلفاتی مختلف از جمله گرانفروشی، عدم اجرای تعهدات ارزی، عرضه خارج از شبکه و... توسط اداره کل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت تشکیل و جهت صدور رای به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

وی  اظهار بیان کرد:  ابتدای سال ۹۹ و با اوج گیری شیوع ویروس کرونا، نظارت و بازرسی‌های سازمان حمایت با محوریت تامین نیاز‌های بهداشتی شهروندان افزایش یافت که طی بررسی‌های صورت گرفته تعداد دوازده شرکت متخلف شناسایی و پرونده تخلفاتی آن‌ها با ارزش ۱۴۶ میلیارد ریال به تعزیرات ارسال گردید.

این مقام گفت: درخصوص معرفی ۴۶۹ شرکت فولادی فعال در بورس تصریح کرد: طبق تصمیمات کارگروه تنظیم بازار، شرکت‌های فولادی که مواد اولیه خود را از بورس تهیه نموده اند می‌بایست ۷۵ درصد از تولیدات خود را در بورس کالا عرضه نمایند که در این راستا و طبق اطلاعات واصله از بورس، تعداد ۴۶۹ شرکت از اجرای این مصوبات خودداری کرده اند که پرونده آن‌ها با ارزش تقریبی ۱۵۱ هزار میلیارد ریال جهت رسیدگی و صدور رای به تعزیرات منعکس گردید.

سجادی در خصوص سایر پرونده‌های متشکله از سوی این سازمان، افزود: از تعداد ۵۳۹ پرونده متشکله در سه ماهه اول امسال، ۴۱ مورد در خصوص عدم اجرای تعهدات ارزی دریافت کنندگان ارز رسمی به منظور واردات مواد غذایی و محصولات کشاورزی بوده است که ارزش مجموع آن رقمی بالغ بر ۹۷ میلیون دلار برآورد شده است. همچنین در خصوص گرانفروشی محصولاتی از قبیل لبنیات، ماکارونی، شکر، کاغذ و ... تعداد ۱۷ پرونده تخلفاتی با ارزش ۸ هزار میلیارد ریال و در ارتباط با عدم رعایت کف عرضه محصولات پتروشیمی تعداد دو پرونده با ارزش ۶۱۰۰ میلیارد ریال تشکیل شده است که با همکاری تعزیرات و اقدامات نظارتی مستمر این سازمان، از تداوم چنین تخلفاتی جلوگیری خواهد شد.

گفته می شود؛  عملکرد شرکت‌های واردات کننده برنج نیز مورد بررسی کارشناسان این سازمان قرار گرفته که تاکنون ۳۹ شرکت متخلف شناسایی و پرونده آن‌ها با عنوان تخلفاتی عرضه خارج از شبکه و گرانفروشی، توسط اداره کل امور حقوقی و تعزیرات در دست اقدام است و بزودی به مراجع رسیدگی کننده منعکس خواهد شد. قطعا پیگیری و نظارت سازمان حمایت و تشکیل پرونده‌های تخلفاتی گامی در جهت شفاف سازی و هدایت شرکت‌های متخلف به رعایت اصول و ضوابط قانونی است و نتیجه آن به مرور به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

وی در پایان با اشاره به آراء صادره از شعب بدوی تعزیرات حکومتی در خصوص تعهدات معوق شرکت خودروسازی آذویکو بیان داشت: در پی مراجعه و اعتراض شاکیان پرونده و در راستای صیانت از مطالبات به حق این افراد، سازمان حمایت اعتراض خود را نسبت به دادنامه‌های صادره درخصوص شکایات ۱۲۶۳ نفر از مشتریان این شرکت، اعلام نمود که امیدواریم با بررسی مجدد شکایات مذکور توسط شعب تجدیدنظر تعزیرات حکومتی، این موضوع نیز به سرانجام مطلوب برسد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار