افراد بالای ۶۰ سال آسیب پذیرترین گروه در برابر کرونا هستند

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افراد بالای ۶۰ سال به دلیل ابتلا به بیماری های زمینه ای از آسیب پذیرترین گروه‌ها در برابر کرونا هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد احمدیان مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سالمندان قوای جسمانی ضعیف تری نسبت به افراد جوان دارند و به طور معمول مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای همچون بیماری‌های قلبی و عروقی، کبدی، کلیوی، ریوی، فشارخون، دیابت، و ضعف سیستم ایمنی هستند به همین دلایل خطر ابتلا به بیماری کرونا در سالمندان بیشتر است.

او با بیان اینکه عوارض و شدت بیماری در سالمندان شدید‌تر است، افزود: علائم بیماری در این گروه سنی شامل سرفه، تب، بدن درد، تنگی نفس، خستگی و احساس سنگینی، درد در قفسه سینه، بی اشتهایی، تهوع و استفراغ و دل درد، گیجی و تغییر سطح هوشیاری می‌باشد.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه سالمندان برای پیشگیری از ابتلا به کرونا نیازمند مراقبت بیشتر هستند، ادامه داد: خانواده‌ها و اطرافیان در این باره نقش مهمی دارند و باید از سالمندان در مقابل این بیماری محافظت کنند.
 

بیشتربخوانید:


احمدیان بیان کرد: درصورت مشاهده علائم سرماخوردگی در هر یک از اعضاء خانواده لازم است از تماس با سالمندان خودداری کرده و سالمند از ماسک استفاده کند. همچنین همه اعضاء خانواده، پرستار، خدمتگزار، درمانگر و .. که با سالمند در تماسند در بدو ورود به منزل بلافاصله دست‌های خود را با آب و صابون شسته و از مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل برای ضد عفونی کردن دست‌ها استفاده کنند، حتی الامکان اتاق سالمند از اتاق سایر افراد مجزا بوده و دارای پنجره و تهویه مناسب باشد.

او تصریح کرد: سالمندان به هیچ عنوان نباید در مراکز و محافل عمومی و مراسم دسته جمعی خصوصاً در فضای بسته حضور پیدا کنند و از دست دادن و روبوسی با دیگران خودداری کنند. همچنین کلیه لوازم مورد استفاده سالمندان مانند رختخواب، ظروف غذا، مهر و جانماز، حوله و سایل حمام و... باید از دیگران مجزا باشد.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با تاکید بر اینکه سالمندان در صورت داشتن علائم بیماری پس از مراجعه به مراکز درمانی نباید در خانه تنها بمانند، تاکید کرد: با توجه به اینکه استراحت و خواب کافی در دوران بیماری می‌تواند وضعیت سالمند را بهبود ببخشد در این دوران سالمند نباید از منزل خارج شده و فقط در منزل استراحت نماید.

احمدیان اظهار کرد: باید دارو‌های سالمند بیمار به موقع داده شده، همچنین به او مایعات گرم فراوان، میوه جات، سبزیجات، رژیم غذایی پر پروتئین و دارو‌های برطرف کننده علائم بدهید.
 
انتهای پیام//ف.س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.