رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران:

نیاز‌های کشور در زمینه تجهیزات پیشرفته الکترونیکی را رفع می‌کنیم

امیر سرتیپ شهرام گفت: آماده ایم نیاز کشور و صنایع مختلف را در زمینه تجهیزات پیشرفته الکترونیکی برآورده کنیم.

به گزارش  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ شاهرخ شهرام رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران در مراسم رونمایی از برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی اظهار کرد: این سامانه دارای ۳ جزء اصلی از جمله تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی منطبق بر استاندارد‌های هوایی، تجهیزات مکانیکی منطبق بر استاندارد‌های هوایی زمین پایه و تجهیزات توان و تغذیه اضطراری و سیار می‌باشد.

سرتیپ شاهرخ شهرام، رادیو دیجیتال باند هوایی مجهز به گیرنده اضطراری (گارد) سامانه تجمیع، دورسازی و توزیع اطلاعات رادیو‌ها و خطوط تلفن (vccs) سامانه ضبط کلیه مکالمات رادیویی و تلفنی (vrs) را از مهم‌ترین تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی این سامانه بر شمرد.

وی با تشریح تجهیزات مکانیکی این سامانه افزود: برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی شامل کابین اصلی، مکانیزم بالابر (سیزر)، شیشه‌های دوجداره خاص برای ایجاد بهترین دید و ضد بار تابش نور خورشید، سیستم‌های جک تراز کننده، سیستم‌های تهویه و کنسول‌های اپراتوری است.


بیشتر بخوانید


رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران با بیان تجهیزات توان و تغذیه اضطراری و سیار این سامانه گفت: برج کنترل و مراقبت سیار دارای دیزل ژنراتور توان بالا با قابلیت بکارگیری اتوماتیک در زمان قطع برق اصلی (ATS)، تغذیه اضطراری بدون وقفه (UPS)، تابلوی توزیع توان در کل سامانه (PDU) و تجهیزات ارث و صاعقه گیر می‌باشد.

امیر سرتیپ شاهرخ شهرام با بیان اینکه تمامی این زیر سیستم‌ها با استفاده از فناوری‌های بومی و بوسیله متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است تصریح کرد: در یک سامانه برج کنترل مراقبت پرواز، برخی تجهیزات جانبی و تجهیزات هشدار و اعلام وضعیت با کاربری خاص وجود دارد که تعدادی از آن‌ها بومی شده (مثل دوربین‌های دید در شب) و برخی نیز (مثل سامانه هواشناسی) در صورت توسعه همکاری‌ها و اعلام نیاز می‌تواند در برنامه بومی سازی قرار گیرد.

رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران، برقراری ارتباطات سریع و پایدار با خلبان هواپیما با کیفیت صوت دیجیتال، قابلیت افزایش برد و پایداری ارتباط با پرنده از طریق امکان جابجایی برج سیار و ارتفاع دید از سطح زمین (۷ متر)، ریموت و مونیتورینگ کلیه اطلاعات کاربری برج (اطلاعات رادیویی و تلفنی، ضبط مکالمات و اطلاعات سامانه‌های هواشناسی و GPS) به هر نقطه از فرودگاه منطقه و کشور با استفاده از بستر‌های زیر ساختی (فیبر و زوج سیم)، افزایش باند فرکانسی به منظور برقراری ارتباط با پرنده‌های جنگی (باند UHF) و توسعه قابلیت‌های برج سیار از طریق بکارگیری سیستم‌های برج ثابت با استفاده از فناوری سامانه VCCs را از مهمترین قابلیت‌های این سامانه بر شمرد.

امیر سرتیپ شهرام با بیان اینکه تلاش برای جهش تولید و خودکفایی در شرایط بحران و تحریم نیاز اصلی کشور است، گفت: یکی از دلایل اصلی اجرایی شدن جهش تولید در صنایع الکترونیک وزارت دفاع و حرکت به سمت شکوفایی، تبدیل تهدیداتِ تحریم به فرصت و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی بوده است.

وی با بیان اینکه صنایع الکترونیک ایران (سازمان صنایع الکترونیک ایران) از زیر ساخت و بستر بسیار یشرفته‌ای در حوزه الکترونیک و مخابرات برخوردار است اظهار کرد: آماده ایم نیاز کشور و صنایع مختلف را در زمینه تجهیزات پیشرفته الکترونیکی برآورده کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۷ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
واي فاي بساز خيلي محتاجيم
آخرین اخبار