در گزارش زیر طرز تهیه کباب تابه‌اى را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کباب تابه‌اى با عطر کره و زعفران را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

براى غذاى امروزم حدود سیصد گرم سینه چرخ شده (ترکیب مرغ و بوقلمون) رو با دو تا پیاز رنده شده، دو قاشق زعفران غلیظ، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه، کمی پودر گوجه و یک قاشق کره ذوب شده کاملا مخلوط کردم و گذاشتم تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره و بعد از حدود یک ساعت دونه دونه سیخ کشیدم. هربار که کبابا رو سیخ میکنیم با کمى آب دستمو خیس میکنیم که چسبناکى مایه کباب اذیتم نکنه.

یه تابه بزرگ روى حرارت گذاشتم کمى روغن و کره و یک قاشق زعفران آبزده داخلش ریختم و کباب‌ها رو چیدم توى تابه و طرفینش رو سرخ کردم.

بچه‌ها کوبیده مرغ چه با ران مرغ درست بشه چه باسینه مرغ باشه عموما کمى سفت میشه، براى اینه که داخلش یکى دو قاشق کره میزنیم که کباب لطیف ترى داشته باشیم.

اگه طعم دنبه گوسفندى رو دوست دارید همراه با سینه یه تیکه دنبه هم چرخ کنید و از لطافت کبابتون لذت ببرید، در اینصورت دیگه میتونین کره رو حذف کنین کلا.


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazi khoonegi

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پروانه
۰۵:۴۰ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
۱ - کباب تابه ای نیازی به سیخ کشیدن نداره
۲ - بهتره برای تهیه غذا، گوشت دو نوع حیوان مخلوط نشه
آخرین اخبار