کد خبر: ۷۴۴۸۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
کد خبر : ۷۴۴۸۱۴۹

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه پنکیک قابلمه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه پنکیک قابلمه‌ای بدون فر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اول یه دونه تخم مرغو کمی بزنید تا پف کنه و از لختگی در بیاد بعد سه قاشق شکر ریخته و هم میزنید یک لیوان شیر ریخته و مخلوط کنید بعد یک و نیم لیوان آرد الک کنید و یک قاشق سرخالی بکینگ پودر ریخته و مخلوط کنید و در آخر یک چهارم لیوان روغن مایع ریخته و هم بزنید تا روغن جذب خمیر بشه.

حالا ماهیتابه رو روی شعله گذاشته تا داغ بشه و از مایه پنکیک ریخته و با شعله متوسط بپزید هر موقع روی پنکیک حباب زد برگردونید و طرف دیگشم بزارید بپزه.


بیشتر بخوانید


نکته:

 حتما ماهیتابتون نچسب باشه.
میتونید شکرو حذف کنید و در آخر با عسل یا مربا میل کنید.

منبع: jeleh jadid

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
سلام میگم این دستور برای چند نفر بسه؟
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ