کد خبر: ۷۴۴۹۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰
۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰
کد خبر : ۷۴۴۹۳۶۴

در این مطلب دستورالعمل تهیه شله امیری آموزش داده شده است.

روش تهیه شله امیری

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از غذا‌های خوشمزه ایلامی‌ها شله امیری است که با ماش تهیه می‌شود، ماش به دلیل داشتن فیبر زیاد برای مصرف کودکان و میانسالان عالی است. این خوراک محلی به دلیل طبیعت گرم، در درمان سرماخوردگی بسیار موثر بوده و اغلب به عنوان غذای دارویی مورد استفاده‌ اکثر خانواده‌های این استان قرار می‌گیرد. با ترکیب ماش، برنج محلی (برنج عنبربو)، پیاز، روغن محلی، نمک و فلفل شله امیری مشهور ایلامی‌ها تهیه می‌شود.

مواد لازم:
- ماش نصف لیوان
- برنج نصف لیوان
- پیاز یک عدد
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
- ماش‌های پاک شده را در قابلمه بریزید و با آب فراوان بپزید.

- وقتی ماش پخته شد، برنجی را که از یک ساعت قبل در آب خیس شده است، به ماش اضافه کنید. پیاز را خرد کنید ودر روغن تفت دهید.

- در آخر زردچوبه را به آن بیفزایید. وقتی برنج خوب پخته شد، پیاز داغ و نمک را هم درون قابلمه بریزید. شعلهٔ اجاق را کم کنید. یک ساعت صبر کنید تا شله امیری خوب جا می‌افتد.
منبع: تبیان
انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
میترا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
پس سبزیش کو؟ این آش سبزه
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ