کد خبر: ۷۴۵۱۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰
۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰
کد خبر : ۷۴۵۱۴۸۶

در این مطلب قصد داریم روش تهیه والس شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه والس شکلاتی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه والس شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

عسل ... یک قاشق غذاخوری
بیسکویت گرد ساده... حدود ۲۴ عدد (مارکش فرقی نداره فقط گرد باشه زیادم ضخیم نباشه)
شکلات تخته‌ای. ۱۵۰ گرم+ سه قاشق غذاخوری روغن مایع
ژله‌ی آلوئه ورا. یک بسته+ یکسوم پیمانه آب معمولی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

آب رو روی ژله بریزید و پنج دقیقه صبر کنید
سپس روی حرارت بنماری بگذارید و مدام هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود (حدود ۲۵ دقیقه)
حالا عسل را اضافه و مخلوط کنید وبعد از روی حرارت بردارید
دو سه دقیقه صبر کنید بعد با همزن بزنید تا فرم بگیرد
بعد داخل قیف با ماسوره‌ی ساده بریزید
تو این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید، چون زود سفت میشه
سپس روی بیسکویت پایپ کنید و بعد یک بیسکویت دیگر روی آن قرار دهید
سپس حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید
شکلات تخته‌ای و روغن مایع را روی حرارت بنماری ذوب کنید
بعد بیسکویت‌های آماده را داخل شکلات بزنید و روی پنل فلزی یا کاغذ روغنی بگذارید
بعد یکساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود

نکته‌ها:

 مقدار آب دستور مهمه اگه زیاد بریزید مارشمالو وسط مواد فرم نمیگیره، اگرهم کم بریزید، سفت و لاستیکی میشه.
 اضافه کردن عسل ضروریه نباید حذفش کنید.
وقتی مارشمالو فرم گرفت سریع داخل قیف بریزید و روی بیسکویت‌ها پایپ کنید، چون زود سفت میشه  اول کار قیف و ماسوره رو اماده کنید بذارید کنار.
شیرین عسل چند ساعت که میمونه مارشمالو وسطش، کمی رطوبتش رو به بیسکویت میده و واقعاً لذیذ و خوشمزه میشه.

منبع: shahre shekamooha

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ