کد خبر: ۷۴۵۳۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
کد خبر : ۷۴۵۳۵۴۹

یکی از روش‌های درست کردن مرغ، به صورت زغالی می‌باشد. پیشنهاد می‌کنیم اگر از روش‌های قدیمی برای تهیه مرغ خسته شده اید، این روش را حتما امتحان کنید.

چگونه مرغ زغالی درست کنیم؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرغ زغالی، یکی از غذا‌های پرطرفدار می‌باشد که برای تهیه آن از یک تکه زغال استفاده می‌شود. بو و طعم دودی این غذا فوق العاده است. در ادامه طرز تهیه این غذا را بیان می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ زغالی:

گوشت سینه‌مرغ نیم کیلو

گشنیز و نعنا ۲۰۰ گرم

مایونز دو قاشق غذا خوری

ماست دو قاشق غذاخوری

روغن مایع به مقدار نیاز

سیر یک حبه

سرکه دو قاشق

فلفل سبز تند یک تا دو عدد

زغال یک تکه


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

ابتدا مرغ‌ها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. روغن را داغ کنید و فلفل و سیر ریز شده را در آن کمی تفت دهید، مرغ را به تکه‌های مربع شکل خرد کرده و در روغن ریخته، همراه مواد تفت دهید. در ظرفی ماست، سرکه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط کرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ کنید تا روغن بیاندازد و در واقع مغز پخت شود.

برای گرفتن طعم دود و خوشمزه‌تر شدن این مرغ، دو سه قطره از روغن مرغ را روی ذغال‌ها بریزید و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه دهید مرغ‌ها حسابی دودی و زغالی شوند. درب ظرف رو تا ۱۵ دقیقه بعد بر ندارید، زمان بدهید تا مرغ‌ها مزه دود را به خودشان بگیرند.

سس آماده شده را روی مرغ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس تکه زغالی را روی حرارت سرخ کنید. روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و وسط ماهی تابه بگذارید.

یک یا دو تکه زغال را روی حرارت داغ کنید و بعد از اینکه سرخ شد آن را روی فویل نعلبکی قرار دهید.

برای گرفتن طعم دود و خوشمزه‌تر شدن این مرغ، دو سه قطره از روغن مرغ را روی ذغال‌ها بریزید و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه دهید مرغ‌ها حسابی دودی و زغالی شوند. درب ظرف رو تا ۱۵ دقیقه بعد بر ندارید، زمان بدهید تا مرغ‌ها مزه دود را به خودشان بگیرند.

نکته: در این مرغ می‌توان همراه سس آب و مقداری زعفران هم اضافه کرد.

مقدار سس مایونز و آب، به تعداد مرغ‌ها بستگی دارد و هر چه مرغ بیشتر باشد، سس و آب آن هم باید بیشتر باشد.

این غذای خوشمزه را می‌توانید با بلدرچین و کبک هم تهیه کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ساناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
غذاهای دودی مثل برنج دودی سرطان زاست
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
اصلا این کار را انجام ندهید سرطان زاست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
سرطان زامیشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
عجب جنابتی!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
غذا سالم نیست
تینا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
من این غذارودرست میکنم واقعا عالیوخوشمزس پیشنهاد میکنم امتحان کنین
شکوه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
اگه میخوای سرطان بگیری مرغ ذغالی درست کن اقا یا خانم اشپز اول در مور د اون چیزی که ردست میکنی تحقیق کن ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
بسیار پر مشقت و پر دردسر
زغال سریع خاموش میشه و گند میزنه به آشپزخونه
و در ضمن اصلا طعم دودی و ذغالی نمی گیره
حتما باید تو فضای باز انجام بشه و به زغال هوا برسه تا خاموش نشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
واقعا اینکار سرطان زاست و خیلی مضر برای بدن، غذایی ناسالم هست
ساوین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
اصلا سلامت غذایی ندارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
اینجوری که طعم کباب میگیره خب برو کباب کن بهتره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
اینکار سرطان است سراغش نروید
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ