جداسازی شبکه آبیاری فضای سبز از آب شرب مشهد چه زمان محقق می‌شود؟

بیشتر منابع آبی شهرداری مشهد، در شرق شهر قرار گرفته و برای آبیاری فضای سبز باید آب از این بخش به سایر نقاط شهر منتقل شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، احمدرضا سلامی مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد با بیان اینکه بیشتر منابع آبی شهرداری مشهد در شرق شهر قرار گرفته و برای آبیاری فضای سبز باید آب از این بخش به سایر نقاط شهر منتقل شود،گفت: در مناطق ۹، ۱۱ و ۱۲ منابع آبی مستقلی برای آبیاری فضای سبز موجود نیست و باید آب را از طریق شبکه مستقل آبیاری فضای سبز به این مناطق پمپاژ شود. 

او افزود: اجرای طرح‌های جداسازی شبکه آب فضای سبز از شبکه آب شرب و تامین آب فضای سبز از منابع آب غیرقابل شرب و پساب تصفیه شده، پیگیری طراحی و اجرای سیستم‌های آبیاری تحت فشار در فضا‌های سبز و جایگزینی با روش‌های سنتی با بازده آبیاری پایین با روش‌های آبیاری تحت فشار "قطره‌ای، بارانی" از جمله برنامه‌های شهرداری مشهد به منظور تامین و توزیع بهینه منابع آبی فضای سبز است.

بیشتر بخوانید

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد ادامه داد: اعمال مدیریت بر زمان و شیوه آبیاری، تبدیل سیستم آبیاری تانکری به خطوط آبرسانی، افزایش فاصله بین دو آبیاری با افزایش ظرفیت نگهداری آب و خاک و آبیاری به میزان کافی با آموزش نیرو‌های آبیار در فضای سبز از عوامل مهمی است که همیشه باید به آن توجه شود.

سلامی بیان کرد: علاوه بر روش‌های فوق در جهت بهینه‌سازی مصرف آب مورد نیاز فضای سبز انتخاب گونه‌های گیاهی سازگار با شرایط اقلیمی در دستور کار سازمان پارک‌ها و مناطق شهرداری قرار گرفته است.

او تصریح کرد: بررسی افزایش فواصل زمانی آبیاری به منظور جلوگیری از پرآبی و مصرف بهینه آب، اتصال سیستم تخلیه آب نما‌های شهر به شبکه آب فضای سبز، انتقال زمان آبیاری به ساعات خنک شبانه روز، احداث جویچه‌های آبیاری به منظور کاهش تلفات آبیاری و بهینه‌سازی ایستگاه‌های پمپاژ و تعویض ادوات فرسوده از اقدامات موثر در راستای حذف هدرروی و افزایش راندمان آبیاری است.
 
انتهای پیام//ا.د
منبع:تسنیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.