کد خبر: ۷۴۵۷۱۶۴
گروه : فارس » شیراز
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۵
۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۵
کد خبر : ۷۴۵۷۱۶۴
گروه : فارس » شیراز

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز گفت: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه، ۲ هزار و ۲۶۰ تن گوشت مرغ در شهرستان نی ریز تولید و به بازار عرضه شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا بصیری مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه از یک میلیون و ۲۵۶ هزار و ۴۹۲ قطعه جوجه ریزی، ۲ هزار و ۲۶۰ تن گوشت مرغ در شهرستان نی ریز تولید و به بازار عرضه شده است.

او تصریح کرد: از مجموع ۴۴ واحد مرغداری موجود، ۴۰ واحد فعال و ۴ واحد با ظرفیت کل ۳۶ هزار و ۹۰۰ قطعه جوجه، غیرفعال هستند.

بصیری با اشاره به اینکه ظرفیت واحد‌های مرغداری شهرستان برای هر دوره جوجه ریزی در مجموع یک میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه و در سال ۵ میلیون قطعه است، افزود: علاوه بر ۴۴ واحد مرغداری، ۲ واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت ۷ هزار قطعه و تولید ۲۰۵ تن گوشت بوقلمون و یک واحد صنعتی پرورش کبک به ظرفیت ۱۵ هزار قطعه با تولید ۱۴.۸ تن گوشت کبک در سال در نی ریز فعال هستند که محصولات آن‌ها علاوه بر بازار داخل شهرستان، به مرکز استان و شهر‌های همجوار نیز عرضه می‌شود.

او با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت سفید در دنیا ۱۵ کیلوگرم است، اضافه کرد: میانگین سرانه مصرف گوشت سفید در ایران بیش از ۳۲ کیلو گرم و در شهرستان نی ریز ۲۹.۵ کیلوگرم است و ما با مازاد تولید گوشت مرغ مواجه هستیم.

بصیری تصریح کرد: در حال حاضر کمبود نهاده‌های طیور در نی ریز بزرگترین مشکل مرغداران شهرستان است که چنانچه محقق شود، بخش اعظمی از مشکلات تولید کنندگان رفع خواهد شد.

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ