کد خبر: ۷۴۵۹۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۳
۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۳
کد خبر : ۷۴۵۹۰۱۸

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش گندم باقالی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه آش گندم باقالی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  آش گندم باقالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

این آش با آش دندونی کمی فرق داره، چون حبوبات کمتری داره خب برا درست کردنش سه لیوان گندم رو بزارید شب تا صبح تو آب تا خوب خیس بخوره.

گندم، لوبیا چیتی یه پیاز کوچیک خام خورد شده و کمی زردچوبه و نمک و آب و یا بهتر آب قلم بزارید تا سه چهار ساعت با شعله کم حسابی گندم بپزه و نرم بشه، یه ساعت آخر یه پیازو سرخ کنین و بهش اضافه کنین و نمک و فلفل و اندازه کنین و سرو کنین،
*فرق این آش خوشمزه با آش دندونی اینه که توش نخود نداره.


بیشتر بخوانید



*حتمن توش آب قلم یا گوشت آبگوشتی گوسفندی که استخوان داره بریزید.
*از گندم پوست کنده یا پرک استفاده نکنین، من گندم تازه و ارگانیک استفاده کردم.
نوش جون

منبع: ghazaye shik

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ