غذای نذری را چگونه توزیع کنیم تا عامل گسترش کرونا نباشیم؟

مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی در طبخ غذای نذری می‌تواند بیماری کرونا را گسترش دهد.

محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: با توجه به آغاز ماه محرم و افزایش غذا‌های نذری،در موقع طبخ غذا از ماسک و دستکش استفاده کرده و هر ۲ ساعت یکبار ماسک خود را تعویض کنید.

کاظم زاده افزود: غذا‌های نذری باید در بسته بندی‌های بهداشتی باشد و به درب منازل توزیع شود چرا که تجمع برای غذا‌های نذری بیماری کرونا را رواج می‌دهد.

او  بیان کرد: برای توزیع چای نذری بهتر است از لیوان‌های یکبار مصرف(مات) استفاده کنید.  

مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از سفره‌های یکبار مصرف برای سرو غذا استفاده و از راه رفتن افراد روی سفره در هنگام پذیرایی خوداری کنید.

کاظم زاده ادامه داد: غذا‌هایی مثل حلیم و شله زرد باید در ظروف گیاهی تهیه و توزیع شود.

او یادآور شد: در موقع طبخ غذا‌های نذری در صورت استفاده نکردن از دستکش، مرتب دستان خود را شسته و ضد عفونی کنید.

این مسئول تاکید کرد: دستان آلوده، ظروف غذا را آلوده می‌کند و غذای نذری عامل بیماری برای مصرف کنندگان می‌شود.

انتهای پیام/م

برچسب ها: ماه محرم ، نذورات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار