طرز تهیه شیرینی مربایی

در این مطلب دستورالعمل شیرینی مربایی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه شیرینی مربایی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم: 

کره صد گرم
شکر یک چهارم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
پیکینگ پودر دو ق چ
وانیل نوک ق چ
آرد تا اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد
مارمالاد سیب به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

کره را به دمای محیط رسانده+ شکر و وانیل را بهش اضافه میکنیم، با همزن مواد رو مخلوط کرده کنار میگذاریم.

زرده یکی از تخم مرغ‌ها رو نگه داشته و بقیه را با شیر مخلوط میکنیم خوب که هم زدیم و مواد تخم‌مرغی یکدست شد هر دو مواد را قاطی هم میکنیم.

آرد رابا پکینگ پودر الک کرده به مایع اضافه میکنیم (آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه).

به مدت بیست دقیقه به خمیر استراحت میدهیم بعد از استراحت خمیر، با کمک وردنه خمیر را به صورت مستطیل روی سطح کار برش میدهیم مایع مارمالاد را روی نصف خمیر گذاشته و نصف بعدی خمیر را روی مارمالاد پهن می کنیم به این صورت همه‌ی خمیر که تمام شد روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته خمیر آماده شده را روی سینی چیده و زرده تخم مرغی را که نگه داشته بودیم را با کمی زعفران و روغن مخلوط کرده و به کمک برس روی شیرینی‌ها میمالیم (از هر مغزی میتونید برای تزیین استفاده کنید.

شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ میپزیم در آخر چند دقیقه هم شعله بالایی فر را روشن کنید تا سطح شیرینی هم طلایی شود.

بعد از پخت، اجازه بدید تا شیرینی‌ها خنک بشن و با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید.

منبع:deser_doon

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.