علیرضا کمریی جزئیات نحوه برگزاری کلاس‌های درسی دانش آموزان در سال جدید تحصیلی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا کمریی معاون آموزش متوسطه در گفت‌وگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر درباره روند بازگشایی مدارس اظهار کرد: در منطقه سفید دانش آموزان مشابه سنوات گذشته در کلاس درس حضور می‌یابند البته از فضای مجازی هم به عنوان رسانه مکمل استفاده می‌شود. 

او ادامه داد: در مناطق زرد روش‌های ترکیبی آموزش ارائه می‌شود و در شرایط قرمز آموزش غیرحضوری است، اما به طور کلی در هر سه حالت برنامه کلاسی کاملا پایدار خواهد بود.

کمریی با اشاره به اینکه در شرایط زرد فاصله گذاری دانش آموزان در کلاس‌های پرتراکم انجام می‌شود، گفت: در ۳۵ درصد مدارس‌ که تعداد دانش آموزان کمتر از ۵۰ نفر است نیاری به زوج و فرد کردن دانش آموزان نیست.

معاون آموزش متوسطه درباره زمان حضور دانش آموزان متوسطه اول در مدارس گفت: دو روز به صورت حضوری و دو روز شیفت مخالف آن‌ها در مدارس حضور می‌یابند و ۲ روز بعدی آموزش مجازی است؛ در متوسطه دوم که ۳۵ ساعت آموزش داریم، ۲ روز آموزش حضوری، ۲ روز هم شیفت مخالف دانش آموزان حضور خواهند داشت و دو روز بعد هم دانش آموزان به روش غیرحضوری آموزش دریافت می‌کنند و همه کتاب‌های درسی تدریس خواهد شد. 

کمریی بیان کرد: در شرایط قرمز زمان کلاس‌ها ۲۵ دقیقه در پایه اول ابتدایی، ۳۰ دقیقه سایر پایه‌های ابتدایی و ۳۵ دقیقه برای سایر دوره‌های تحصیلی است.

افزایش جذابیت‌های بصری در شبکه شاد 

او با تاکید بر اینکه در حوزه فنی روی ظرفیت‌های شبکه شاد کار شد، گفت: فضای قبلی شاد صرفا یک پیام رسان بود که بات آزمون ساز هم روی آن تعبیه شد، اما در سال آتی شاد را با تقویت زیرساخت‌های نرم افزاری و سخت افزاری خواهیم داشت، همچنین نارسایی احراز هویت دانش آموزان رفع شد، بانک سوالات، حضور و غیاب دانش آموزان، پخش زنده در حین تدریس، ایجاد صفحه شخصی برای معلمان و دانش آموزان و گزارش کیفیت کاربران به آن اضافه شد، علاوه بر آن جذابیت‌های بصری گلنار‌ها که دانش آموزان را پای شبکه نگه دارد افزایش یافته است همچنین امکان برگزاری مسابقات دانش آموزی برای این شبکه در نظر گرفته شده است که همه این امکانات تا آخر هفته رونمایی خواهد شد.

کمریی با اشاره به اینکه در شبکه شاد جدید معلمان راحت می‌توانند توانایی‌های خود را نشان دهند، تاکید کرد: همه دانش آموزان عضو شاد هستند و امکان گزارش‌گیری آن‌ها از طریق سامانه سناد وجود دارد.

او درباره مشکلات پشتیبانی اینترنتی از شبکه شاد گفت: بخش قابل توجهی از مشکلات با همراهی وزارت ارتباطات حل شده است، اما در مواردی که مشکلاتی باقی مانده روش‌های جایگزین برای آموزش در نظر گرفته شده است.

هیچ دانش آموز ثبت نام شده از پوشش تحصیلی مغفول نخواهند ماند

کمریی با اشاره به اینکه چند روش کلی را برای آموزش‌های جایگزین در نظر گرفتیم، ادامه داد: آموزش‌ها از طریق تلویزیون به عنوان بستری مهم با فراگیری بالا در نظر گرفته شده است که پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰ کنداکتور مستقل برای ما وجود داشته باشد، اگر تعدادی از دانش آموزان به تلویزیون دسترسی نداشته باشند درسنامه‌هایی برای این گروه از دانش آموزان در نظر گرفتیم؛ در واقع هیچ دانش آموز ثبت نام شده از پوشش تحصیلی مغفول نخواهد ماند.

معاون آموزش متوسطه با اشاره به اینکه همه آنچه را که در فضای مجازی و شبکه شاد ارائه می‌شود تحت نظارت داریم، بیان کرد: همه دانش آموزان مدارس دولتی و غیردولتی باید در این شبکه فعالیت‌های تعلیم و تربیتی را ادامه دهند، البته دانش آموزان مدارس غیردولتی امکان استفاده از برنامه هایی غیر از شاد را دارند ولی باید آموزش‌ها در این بستر هم برقرار باشد.


بیشتر بخوانید


کمریی با تاکید بر اینکه در هر شرایط بهداشت و ایمنی مدارس اصل مهم است، اظهار کرد: دستورالعمل‌های بهداشتی در این زمینه مورد توجه قرار گرفته  و چک لیست‌هایی برای این منظور از سوی دفتر سلامت آموزش و پرورش ارائه شده است که با سخت‌گیرانه‌ترین شرایط آن‌ها را اجرا خواهیم کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۲۷ آذر ۱۳۹۹
شاد برنامه خیلی خوب هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
اگه تعداد معلم بیشتر باشه و تعداد دانش اموز هرکلاس درس خیلی خیلی کمتر باشه میشه مدارس راه انداخت متاسفانه پسر من پارسال اولین سال تحصیل توی کلاس 40نفره اونم توی منطقه یک تهران گذراند این بچها با این همه دانش اموز چجوری باسواد میخوان بشن اونم اول دبستانی که هنوز قانون توی کلاس و مدرسه رفتن یاد نگرفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۴ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
سلام به همه ی بزرگواران اگر وزیر تضمین می کند که هیچ اتفاقی برای من معلم وبچه های خودم که به مدرسه می روند نیفتد من بچه هایم را می گذارم به مدرسه بروند ولی اگر غیر از این باشد از حق خودم وبچه هایم نمی گذرم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۶ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
وقتی سرعت شاد نت ضعیفه بچه ها هم فقط حال و احوال میکنند با معلم و دوستان چراه چه دلیل می گویند شاد تازه هیچ معلمی را ندیدم که از شاد راضی باشه و می گویند که بریم واتساپ تازه مدارس کانال واتساپ زدن خب یعنی چه؟ بعد میگن فضای مجازی تاثیر بد نگذارد خب همین میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
اینا خودشون برا بچه هاشون مدرسه خصوصی می‌سازند دلشون برا منو شمانسوخته ک بچه منو شما مریض بشه ککشون نمیگزه اینا سالم باشن. فقط
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
واقعا خسته شدیم ازاین همه بی کفایتی مسولین دقیقه نود تکلیف خودشون رو نمیدونن هنوز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
ما هرچی نظر بدیم به گوش مسؤلین نمیرسه اونا فقط کار خودشونو میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۸ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
کارمند استانداری ها بوده
حالا میاد راجب مدارس تصمیم میگیره
بچه 7 ساله چجوری می دونه رعایت یعنی چی
بچه ها سرویس نمی رن
کل دوران کودکی و نوجوانی رو به باد دادید
آخر هم بیکار تحویل می دید و جوانی هم به باد می ره
مجبورن تو میانسالی که باید دوران استراحت باشه کار کنن و میانسالی هم بر باد می ره
آخر هم با یه عالمه درد و مرض پیر شده و می میرن و فاتحه
تمام اینا به خاطر اشتباه نظام آموزشی ماست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۶ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
مدارس باید باز گشاییییییی شووووووووووند شاد دیگه یعنی چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
دوستان عزیزی که خیلی ناراحت هستید از بازگشایی مدارس لطفا جلوی خودتون و اطرافیانتون رو بگیرید اینهمه سفر و دور همی و پیک نیک نرید تو این وضعیت تا هم آمار بیاد پایین و هم به لطف خدا با پیشگیری به کادر درمانی و خومدن و اطرافیانمون کمک کنیم.تمامی کسانی که بی ملاحظه هستند بازخواست خواهند شد.حالا برید فکر کنید ببینید میخواید با خودتونو بقیه چیکار کنید جای تاسف برای شما و امثال شماست.
Iran (Islamic Republic of)
یک دانش آموز
۰۹:۲۴ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
قشنگ دارید میگید هر جا چون سفیده همه باید بیان توی تراکم جمعیت خوب معلومه که یکی بگیره همه میگیرن
هر جا زرده همه بیان توی تراکم یک متری بازم همه میگیرین
هر کی هم قرمزه بشینه خونش هیچی یاد نگیره.
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۰۷:۱۲ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
چه سفید باشه‌ چه زرد چه قرمزمن نمیزارم بچه ام بره مدرسه خدایی نکرده بره اونجا بگیره چی شماها جواب میدین
Iran (Islamic Republic of)
Sina
۰۲:۴۸ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
یعنی چی دیگه شورشو در آوردن 1سال درس نمی خوندیم میمردیم یعنی چی آخه .من نمیدونم باید از اینکه شهرمون وضعیت قرمزه خوشحال باشم یا ناراحت .خدا عاقبت مارو بخیر کنه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۲:۰۲ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
آموزش مجازی بار علمی نداره بخدا ما کنکور داریم هیچی یاد نمیگیریم کسی مارو درک نمیکنه آمدزش مجازی هم با جون ما بازی میشه لطفا یه کار اساسی کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
تازه یه سری از معلم ها واتساپ و تلگواتساپرام رافقط قبول دارن و به هیچ وجهی شاد را قبول ندارند پس چرا وزیر ناکید بر شاد دارد؟؟؟؟از طرفی هم میگن بچه ها به فضای مجازی آ لوده نشن ولی معلم ها میگن فقط واتساپ والله نمیدونیم چه بکنیم؟