تارت ماست و بادمجان یک پیش غذای فوق العاده + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه تارت ماست و بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارت ماست و بادمجان یک معجون لذیذ با بادمجان است. برای خیلی‌ها غذا‌های بادمجانی، محبوب‌ترین غذا‌های دنیاست.  غذایی به نام تارت که هیچ شباهتی به تارت شناخته شده و معروف ندارد، اما می‌توانید از طعم لذیذ بادمجان و ماست در این غذا لذت ببرید. این غذا را به عنوان پیش غذا و اردور می‌توانید در مهمانی‌هایتان سرو کنید. ترکیب ماست و بادمجان به دلیل اینکه ماست جز سردی‌ها محسوب می‌شود و بادمجان جز گرمی‌ها ترکیب خوبی است و بدن شما را اذیت نخواهد کرد و با خیال راحت می‌توانید آن را آماده کنید و از طعم خوب و جدید آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه تارت ماست و بادمجان

بادمجان بزرگ یک عدد
گوجه فرنگی پنج عدد
موسیر نصف بوته
سیر چهار حبه
ماست۴۰۰ گرم
ژلاتین به مقدار لازم
روغن زیتون ۵۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه تارت ماست و بادمجان

یک ورق ژلاتین را برای ۱۵ دقیقه در آب سرد خیس کنید.

ماست را در کاسه‌ای بریزید و موسیر را خیلی ریز خرد کنید و به ماست اضافه کنید.


پوست بادمجان را بگیرید و آن را از وسط نصف کنید. سعی کنید با استفاده از چاقو کمی درون بادمجان را خالی کنید.

گوجه فرنگی و سیر را هم خرد کنید و همه را با هم به همراه کمی روغن در تابه تفت دهید.

بادمجان‌های درشت را هم کمی سرخ کنید و قبل از اینکه شل شوند، از روی حرارت بردارید.

ژلاتین را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید تا به حالت نیمه مایع در آید. آن را به ماست اضافه کنید.

گوجه فرنگی‌ها را در بادمجان‌ها بریزید و روی آن را با مخلوط ماست و ژلاتین بپوشانید. می‌توانید آن کمی تزیین کنید.

منبع: پارسینه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بهمن
۲۲:۱۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
در کتاب شفای ابوعلی سینا از بادمجان به عنوان باعث و بانی انواع سرطان ذکر شده است