به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فرهاد اسماعیلی مدیرکل آموزش و پرورش فارس، گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ سازمان حمل و نقل شهرداری شیراز مسوول تخصیص سرویس مدارس دانشآموزان این شهر است و آموزش و پرورش فقط نقش نظارتی بر امور اجرایی سرویس مدارس را دارد.
او با اشاره به اینکه پارسال بیش از ۱۲۳ هزار دانشآموز از خدمات سرویس مدرسه در شهر شیراز بهرهبردهاند، گفت: برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ طبق مصوبه کارگروه ماده ۱۹، سازمان حمل و نقل شهرداری شیراز متولی تعیین خودرو، تعیین صلاحیت رانندگان و تعیین مسافت در خصوص سرویس مدارس شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: بر اساس این دستورالعمل، انجمن اولیا و مربیان به نمایندگی از آموزش و پرورش، ناظر بر حسن انجام کار و عملکرد سازمان حمل و نقل شهرداری در خصوص ارائه خدمات مطلوب سرویس به دانشآموزان است.
او با تاکید براینکه امسال مدیران هر مدرسه خود طرف قرارداد با شرکتهای حمل و نقل برای دریافت خدمات سرویس هستند، گفت: با توجه به تغییراتی که در عقد قراردادها انجام شده، برخلاف سالهای قبل که وجوه سرویس مدارس در حساب دولتی و جاری یک مدرسه تجمیع میشد، در سال تحصیلی جدید وجوه سرویس دانشآموزان هر مدرسه به حساب همان مدرسه واریز میشود.
به گفته اسماعیلی امسال همه امور مربوط به سرویس مدارس شیراز از جمله تامین خودرو، معرفی شرکتهای حمل و نقل، تعیین مسافت به عهده سازمان حمل و نقل مسافر درون شهری شیراز است و قراردادها بین راننده و شرکتهای حمل و نقل و بعد از آن بین شرکت و مدیر مدرسه منعقد میشود و اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش به عنوان ناظر و بهرهبردار بر اجرای این روند نظارت دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس در مورد علت جابجایی این مسئولیت گفت: اجرا، برنامهریزی و ساماندهی سرویس مدارس تابع مصوبات کارگروه ماده ۱۸ و تایید فرماندار محترم شهر شیراز است.
او با تاکید بر اینکه در چندسال گذشته و به خصوص در دوسال اخیر وزارت آموزش و پرورش رسما سازمان دانشآموزی را ناظر بر اجرای سرویس مدارس کرده بود، گفت: در واقع کارگروه ماده ۱۸ و مصوبات آن تعیین کننده وضعیت سرویس مدارس در هرسال تحصیلی است که این کارگروه در جلسات خود برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ این مسوولیت را برعهده سازمان حمل و نقل شهرداری گذاشته است.
به گفته اسماعیلی امسال اولیا و دانشآموزان برای تعیین سرویس باید به سامانه سپند که زیر نظر شهرداری است مراجعه کنند و تعیین و تامین خودرو برای دانشآموزان از طریق این سامانه انجام میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس در خصوص امکانات این سامانه گفت: هنوز این سامانه در اختیار آموزش و پرورش قرار نگرفته و سامانه در دسترس ما نیست و ما اطلاعات کمی از میزان امکانات و خدماتی که این سامانه ارائه میدهد داریم که اگر نواقصی هم موجود باشد قطعا با تلاش عزیزان در سازمان حمل و نقل شهرداری رفع خواهد شد.
در سال تحصیلی ۹۹-۹۸، بیش از ۱۲۳ هزار دانشآموز با همکاری نزدیک به ۱۰ هزار راننده در قالب ۳۶ هزار و ۸۷۹ سرویس در سطح شهر جابجا شدهاند.
انتهای پیام/