شخصیت‌شناسی بر اساس علاقه به طعم‌های متفاوت

در گزارش زیر شخصیت‌شناسی افراد از روی علاقه به طعم‌های مختلف را بررسی می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شناخت شخصیت به مدد رفتار‌های ساده از موضوعات مورد علاقه بسیاری از افراد است. برای همین هم مطالبی، چون مدل خوابیدن شما که نشان می‌دهد چه شخصیتی دارید یا گل مورد علاقه شما که ویژگی‌های شخصیتی شما را نشان می‌دهد و ... جذاب هستند.

اما واقعیت این است که بسیاری از این مطالب، هیچ پشتوانه علمی- پژوهشی ندارد و تنها بر اساس ذوق نویسنده تنظیم شده و قابل اتکا نیستند. اما در برخی زمینه‌ها آن‌قدر مطالعات علمی انجام شده است که بتوانیم به مدد رفتار‌های روزمره، شناختی از شخصیت خود پیدا کنیم. امروز می‌خواهیم به یکی از این حوزه‌ها سرک بکشیم و نگاهی به مطالعات در این زمینه داشته باشیم.

غذا‌های تند و هیجان‌خواهی

شخصیت‌شناسی از روی علاقه به طعم‌های متفاوت

مطالعه‌ای که توسط دانشگاه پنسیلوانیا انجام شده است، نشان می‌دهد علاقه به غذا‌های تند می‌تواند نشان‌دهنده یک ویژگی شخصیتی مشخص باشد.

طبق این مطالعه افرادی که تمایل به کسب هیجان دارند ودر اصطلاح هیجان‌خواه هستند، بیشتر احتمال دارد سراغ غذا‌های تند بروند. البته این موضوع عجیب هم نیست.

زمانی که ما غذایی تند می‌خوریم، (به ویژه اگر عادت به این کار نداشته باشیم) سطح هورمون آدرنالین در بدن ما افزایش می‌یابد. این همان اتفاقی است که در زمان انجام کار‌های هیجان‌انگیز دیگر هم تجربه می‌کنیم.

علاقه به کربوهیدرات و مقاومت در برابر تغییر

شخصیت‌شناسی از روی علاقه به طعم‌های متفاوت

برخی مطالعات نشان می‌دهد افرادی که علاقه زیادی به مصرف مکرر برنج، نان، ماکارونی و غذا‌هایی با کربوهیدرات بالا دارند، به احتمال زیاد افراد خطرپذیری نیستند. در بین این افراد ممکن است تمایل نداشتن به تغییر بیشتر دیده شود.

این افراد غالبا با مرز‌های تعریف شده مشکل چندانی ندارند و البته که با شرایط تکراری راحت‌تر از بقیه کنار می‌آیند.


بیشتر بخوانید


مصرف مرکبات و مضطرب بودن

شخصیت‌شناسی از روی علاقه به طعم‌های متفاوت

محققان برزیلی در یکی از مطالعات خود متوجه شدند بین تمایل به استفاده از مرکبات و اضطراب افراد ممکن است رابطه‌ای وجود داشته باشد.

این محققان پی بردند با افزایش سطح اضطراب، افراد تمایل بیشتری به مصرف مرکبات پیدا می‌کنند، اما چرا این‌گونه است؟ رایحه مرکبات آرامش‌بخش است.

این محققان می‌گویند به نظر می‌رسد بسیاری از افراد بدون این‌که خودشان متوجه باشند زمانی که مضطرب هستند، جذب مرکبات و رایحه خوش آن می‌شوند تا به این وسیله میزان اضطراب خود را کاهش دهند.

علاقه به ادویه‌های مختلف و جزئی‌نگری

شخصیت‌شناسی از روی علاقه به طعم‌های متفاوت

برخی مطالعات می‌گویند بین تمایل ما به مصرف ادویه‌های مختلف و ویژگی‌های شخصیتی ما هم ممکن است ارتباط وجود داشته باشد.

این مطالعات نشان می‌دهد افرادی که تمایل به مصرف ادویه‌های مختلف دارند، به احتمال زیاد افرادی دقیق هستند که به جزئیات توجه دارند. اما چرا این دو موضوع با هم ارتباط دارد؟ تمایل به مصرف ادویه‌های مختلف با داشتن قدرت چشایی بالا در ارتباط است.

محققان می‌گویند احتمال دارد قدرت بالای چشایی عاشقان ادویه به واسطه قوی‌تر بودن پیام‌رسان‌های سیستم عصبی در این افراد باشد. این قوی‌تر بودن پیام‌رسان‌های عصبی باعث می‌شود تا دیگر حس‌های این افراد هم قوی‌تر از دیگران باشد و این موضوع دقت و جزئی‌نگری این افراد را افزایش می‌دهد.

عشق به تلخی و رفتار ضداجتماعی

شخصیت‌شناسی از روی علاقه به طعم‌های متفاوت

محققان اتریشی در بررسی‌های خود به این نتیجه رسیدند که تمایل به طعم تلخ با رفتار‌های ضداجتماعی و خشونت ارتباط دارد. بر اساس پژوهش‌های این محققان افرادی که غذا‌های تلخ دوست دارند، بیشتر احتمال دارد که دست به آزار دیگران بزنندو قوانین را زیر پا بگذارند.

شاید با خواندن نتیجه این مطالعه به دوست جدید خود که عادت به خوردن قهوه تلخ دارد، بدبین شده باشید. پیش از نتیجه‌گیری کلی درباره دوست‌تان در نظر داشته باشید که این مطالعه تنها احتمال بالاتر این رفتار‌ها را اعلام کرده و رابطه علت و معلولی بین این دو موضوع برقرار نیست.

شکلات و احساساتی بودن

شخصیت‌شناسی از روی علاقه به طعم‌های متفاوت

اما بیشترین تعداد مطالعات در خصوص طعم غذای مورد علاقه و ویژگی‌های شخصیتی را شاید بتوانیم رابطه بین انتخاب طعم شیرین و ویژگی‌های شخصیتی در نظر بگیریم. برخی مطالعات نشان می‌دهد افرادی که طعم شیرین دوست دارند، راحت‌تر با بقیه کنارمی آیند و همراهی بیشتر با اطرافیان دارند.

البته در کنار این نتیجه‌گیری برخی بررسی‌ها که به صورت اختصاصی روی علاقه به شکلات انجام شده است، نشان می‌دهد افرادی که علاقه زیادی به شکلات دارند افرادی احساساتی هستند و ممکن است به واسطه این احساساتی بودن، کمی آسیب‌پذیرتر از دیگران باشند.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

 

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
Iran (Islamic Republic of)
منم
۰۰:۰۰ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
کربوهیدرات واقعا درست بود ولی شکلات درباره من اصلا درست نبود، من عاشق شکلاتم ولی کاملا برعکس توضیحات
Iran (Islamic Republic of)
زهرا سادات
۰۱:۵۱ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
چرت بود...
ترشی و شوری پس چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۷ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
من فقط به تلخی علاقه ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۹ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
یعنی من به خاطر شیرینی و شکلات احساساتیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۳ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود چه دقیق و روشن بیان کردند
Iran (Islamic Republic of)
مانی
۲۱:۰۶ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
همشون چرت بود !


هیچ کدوم از علامت هارو نداشتم !!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۸ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
هههههه.
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
افرادی که ترشی زیاد میخورند را نگفتید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۴ ۰۲ مهر ۱۳۹۹
اون رو بذار من بگم

افرادی که زیاد ترشی میخورن باید ترشی خوردنشون رو قطع کنن تا یه چیزی بشن
Iran (Islamic Republic of)
فرید
۱۸:۴۷ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
من به همه ی اینا علاقه دارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۱ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
جالب بود.من طرفدارشیرینی وتندی ام
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر