ویک: جان سیاه‌پوستان برای ترامپ اهمیت ندارد

نشریه ویک در گزارشی با اشاره به گفته‌ها و رویکرد‌های تفرقه‌افکنانه رئیس‌جمهور آمریکا در قبال اعتراضات به نژادپرستی در این کشور نوشت جان سیاه‌پوستان برای او اهمیت زیادی ندارد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه انگلیسی ویک در گزارشی نوشت: آیا کسی واقعا فکر می‌کند که رئیس جمهور ترامپ «تئوری مهم نژادی» را درک می‌کند؟ آیا شما بر این باورید که او «پروژه ۱۶۱۹» را خوانده یا در آن تأمل کرده است؟ ترامپ دقیقاً به سبب رویکرد‌های افراطی فکری‌اش شناخته نشده است یا این که اصلا زحمت خواندن موضوعاتی این چنینی را به خود نمی‌دهد.

با این وجود، رئیس جمهور آخر هفته خود را صرف انتقاد از این تلاش‌های قابل توجه برای درک و پرداختن به مسئله نژاد در زندگی آمریکایی‌هایی کرد. روز جمعه، دولت او اعلام کرد که در حال سرکوب برنامه‌های آموزش حساسیت نژادی در دولت فدرال است که به درک این موضوع وابسته است که نژادپرستی در ساختار زندگی آمریکایی گنجانده شده، رویکردی که یک مقام مسئول آن را «تبلیغات ضدآمریکایی تفرقه‌افکنانه» خوانده است.

او روز شنبه نوشت: «این یک بیماری است که نمی‌توانیم اجازه دهیم همچنان ادامه پیدا کند.» او همچنین نوشت: «لطفا هر گونه مشاهدات را گزارش کنید تا بتوانیم سریعا آن را سرکوب کنیم!»

روز یکشنبه، ترامپ شکایت‌های خود را علیه «پروژه ۱۶۱۹»هدف گرفت که سال گذشته در مجله نیویورک تایمز منتشر شده بود. این مجموعه که ارائه‌کننده فرهنگ کشور است بر اساس رویکرد‌های شیطانی مرتبط با برده‌داری شکل گرفته است و به یک مکمل محبوب در کلاس‌های تاریخ آمریکا تبدیل شده و خشم بسیاری از محافظه‌کاران را بر انگیخته است.

ترامپ در پاسخ به گزارشی که این بسته از سوی مدارس کالیفرنیا استفاده می‌شود، در توئیتر خود نوشت: «وزارت آموزش و پرورش این موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهد. اگر این گونه باشد، بودجه آن‌ها تأمین نمی‌شود!»

نیکول هانا-جونز، نویسنده تایمز، که «پروژه ۱۶۱۹» را رهبری می‌کند با اشاره به کنایه‌ای اجتناب‌ناپذیر پاسخ داد: سخنرانان حاضر در مجمع ملی جمهوری‌خواهان در ماه گذشته علیه «فرهنگ لغوی» صحبت کردند که مردم را به سبب ابراز افکار «غلط» مجازات می‌کند و خود ترامپ یک فرمان اجرایی برای حمایت از آزادی بیان برای محافظه‌کاران در دانشگاه‌های دولتی امضا کرده است.

هانا جونز این سوال را مطرح کرد که «آیا این نگرانی‌ها در مورد لغو فرهنگ و مک کارتیسم و ​​سانسور فقط در مورد چپ گرایان وجود دارد؟» یا «آیا این موضوع درباره رئیس جمهور آمریکا هم صادق است که تهدید می‌کند که از مدارس آمریکا درباره آموزش روزنامه نگاری تحقیق می‌کند؟»

بعید به نظر می‌رسد که ترامپ چیز‌های زیادی راجع به «پروژه ۱۶۱۹» را بخواند یا شخصاً سعی کرده باشد که درک کند یا توانایی تعامل معناداری با آن‌ها را داشته باشد. اما او احتمالا یک نکته مهم را درک می‌کند. وجه مشترک هر دو این تلاش ها، تلاش برای درک و پرداختن به تجربه سیاه‌پوستان در آمریکاست، جایی که برده‌داری و جیم کرو طی چند دهه قانون این کشور بوده است. این همان چیزی است که ترامپ مخالف آن است.


بیشتر بخوانید


ویک در ادامه نوشت: توجه به این نکته مهم است که «پروژه ۱۶۱۹» چیزی فراتر از یک انتقاد منصفانه و قانونی نیست. بعضی از مورخان برجسته مورد دوم را نقد کرده‌اند. برخی از افراد به جای این که اجازه دهند این موضوع تا حد زیادی کشور را تعریف کند، دیدگاهی را که بر پیشرفت و پیروزی در برابر نژادپرستی تأکید کند، ترجیح می‌دهند. با این حال ما ایده‌ها را در آمریکا غیرقانونی نمی‌دانیم و ما تنها درباره آن‌ها بحث می‌کنیم.

دشوار است باور کنیم که این رئیس جمهور علاقه زیادی به تفاوت‌های ظریف مرتبط با این بحث‌ها دارد. سیاه‌پوستان آمریکایی در گفتن داستان‌های این کشور قاطع هستند؛ بنابراین نظریه‌ها و تاریخچه‌هایی که چشم‌انداز آن‌ها را محور قرار می‌دهند، با این بدیهیات قدیمی که «تاریخ به دست برندگان نوشته می‌شود» تلاقی می‌کنند.

ما می‌دانیم که ترامپ ایده نسبتاً کوتاهی درمورد اینکه چه کسانیی برندگان آمریکا را تشکیل می‌دهند، دارد و دیگران را «هالو» و «بازنده» می‌نامد و آن‌ها را تحقیر می‌کند؛ بنابراین انتظار می‌رود که او ایده‌های سیاه محور را به عنوان «غیرآمریکایی» تعریف کند.

مسئله‌ای که وجود دارد شامل این موضوع می‌شود که روشنفکران سیاه‌پوست موجود در ورای این ایده‌ها غالبا به صورت باورنکردنی تلاش می‌کنند تاریخ وحشیانه آمریکا را با عشق خود به کشور سازگار کنند.

هانا جونز در مقاله اصلی خود در ارتباط با «پروژه ۱۶۱۹» نوشت: «طی نسل‌ها، ما به این کشور با اعتقادی که لیاقت آن را نداشتیم، باور داشتیم.»

او همچنین نوشت:«سیاه‌پوستان بدترین وضع آمریکا را شاهد بوده اند، با این حال، به نوعی، ما هنوز هم به بهترین حالت آن اعتقاد داریم.»

این مسئله سخت بدست آمده است و باید برای همه ما الگو باشد. دونالد ترامپ خواستار ممنوعیت این کار در کلاس‌های درس این کشور است.

در ادامه این مطلب آمده است: بیهوده‌گویی‌های آخر هفته او را می‌توانید در قالب فعالیت‌های جنبش «جان سیاه‌پوستان مهم است» قضاوت کنید که با مرگ جورج فلوید در مینیاپولیس آغاز شد. ترامپ اقدامات کمی برای پرداختن به شکایت‌های این جنبش انجام داده است.

در عوض، او تقریبا در هر فرصتی طرف پلیس را گرفته و به «زنان خانه» هشدار داده است که در صورت پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ از آن‌ها محافظت نمی‌شود. او همچنین از بازیکنان لیگ ان‌بی‌ای که در اعتراض به تیراندازی به سوی جیکوب بلیک در کنوشا در ایالت ویسکانسین اعتصاب کردند، انتقاد کرد.

در انتهای این مطلب آمده است: به طور خلاصه باید گفت رئیس جمهور تابستان امسال را صرف ارسال پیام‌هایی در این باره کرد که جان سیاه‌پوستان در واقع برای او اهمیت زیادی ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
reza
۱۰:۴۸ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
در طول تاریخ 200ساله امریکا همیشه سیاهان با جان کندن و سخت کوشی باعث رفاه حال سفیدپوستان شده اند: در تمام رشته های ورزشی سیاه پوستان مدال آوری کرده اند......
در صنعت و کشاورزی این سیاه پوستان بوده اند که در کارخانجات و کشتزارها و مزارع سخت کار کرده اند تا آمریکا در صنعت و کشاورزی حرف اول را بزند.........
در تصحیح بندهای قوانین حقوقی این تحصیل کردگان سیاه پوست معروف جنبش مدنی سیاهپوستان بوده اند که برای اجرای عدالت تلاش کرده اند......و......و.....
بنابراین هر طور که حساب و کتاب کنیم به قول مقاله نویس این سیاه پوستان اصیل قاره آمریکا و رنگین پوستان مهاجر بوده اند که با سخت کوشی برای اعتلای آمریکا زحمت کشیده اند در تمام شئون و رتبه های جامعه ی آمریکائی همواره سرمایه داران آمریکائی بر گرده این جماعت کثیر سوار بوده و با استعمار و استثمار آنان بهره کشی کرده اند فیلم های متعدد زیادی توسط کارگردانان شهیر آمریکائی ساخته شده که خود تاریخ مصور و سمعی -بصری آمریکا و شکل گیری تاریخ 200ساله این کشور از ابتدای کشف این قاره تا به امروز است جریانات بروز امروز کف خیابان های ایالات متعدد امریکا همانند همان رفتارهای غرب وحشی دیروز تاریخ آمریکاست و در ماهیت این ظلم نهادینه شده هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند....فقط روشها تغییر یافته......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
متاسفم برای مجموعه باشگاه خبرنگاران جوان.
دریغ از انعکاس خبری دقیق از اوضاع معیشتی مردم و گرانی های که آن را نمی شود در هیچ منطق وفرمولی جا داد.
و آن وقت شما فقط قسمت منفی خبر ریاست جمهوری کشوری را مخابره میکنید که هیچ ارزش خبری در این اوضاع مملکت ما ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
جان مردم ایران برای شما ارزش دارد؟
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۹:۴۸ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
بازم دم ترامپ گرم که فقط جون سیاه پوستا براش اهمیت نداره . تو مملکت ما جون و زندگی هیشکی برای مسئولین مهم نیست
Iran (Islamic Republic of)
صمدی
۰۹:۲۱ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
بابا شما خوبید.بااین مملکت داریتون
Singapore
Suliman
۰۹:۰۴ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
مردم عراق اشغال آمریکا را رد می کنند و خائن مصطفى کاظمی به آمریکایی ها کمک می کند تا مجلس را اشغال کنند.
Iran (Islamic Republic of)
بدبخت
۰۹:۰۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
بجای اینکه اینهمه از آمریکا و بقیه دنیا حرف بزنید یه کم هم درباره بورسی که تمام مردم ایران رو بدبخت کرده صحبت کنید بد نیست
ما هم مریم ایران هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
واقعا خسته نشدین؟ اخه چقدر تا کی؟ بخدا ملت انقدرمبی سواد نیستن
آخرین اخبار