کوکوی شکم پر + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه  کوکوی شکم پر آشنا کنیم.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:

سیب زمینی - ۵ عدد
تخم مرغ - ۲ عدد
گوشت چرخ کرده - ۲۵۰ گرم
پیاز - یک عدد
کشمش و گردو - در صورت تمایل مقداری
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه - به مقدار لازم

طرز تهیه: 
۱-سیب زمینی‌ها را آب پز کنید. بعد از پختن بگذارید سرد شود سپس رنده کنید.۲-تخم مرغ‌ها را در سیب زمینی‌های رنده شده بشکنید. مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.۳-خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست شود.۴-در تابه‌ای کمی روغن بریزید و پیاز‌های خرد شده را تفت دهید.۵-گوشت چرخ کرده را به پیاز‌های تفت داده شده اضافه کنید.۶-وقتی رنگ گوشت عوض شد، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید.۷-در صورت تمایل کشمش و گردوی خرد شده را اضافه کنید و کنار بگذارید.۸-مایه کوکو که آماده کردید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.۹- در یک تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید گرم شود.۱۰-نیمی از مایه کوکو را کف قالب بریزید و خوب پهن کنید تا همه جا یکسان شود.۱۱-مایه گوشتی را روی آن بریزید و پهن کنید. لبه‌های کوکو را خالی بگذارید.۱۲-بقیه مایه کوکو را روی مایه گوشتی بریزید و کامل پهن کنید تا روی مایه گوشتی را بپوشاند.۱۳-کوکو را روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود و سپس طرف دیگر. غذای شما آماده ست.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
ممنون جالب وعالی
Iran (Islamic Republic of)
عاطفه
۱۱:۰۵ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود