کد خبر: ۷۵۰۴۲۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰
۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰
کد خبر : ۷۵۰۴۲۷۷
رجبی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: با توجه به آغاز فصل سرما، تولید قارچ نسبت به تابستان ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش می‌یابد.

مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی تولید قارچ خبر داد و گفت: با خنک شدن هوا، برخی واحد‌های تولیدی که امکان تولید در فصل تابستان را به سبب سیستم سرمایشی نامناسب نداشتند، وارد چرخه تولید می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه عرضه و تقاضا در این بخش همخوانی ندارد، افزود: با باز شدن مرز‌ها و آغاز صادرات، باید تدابیری اندیشیده شود تا دیگر شاهد مازاد تولید نباشیم.

رجبی تولید روزانه قارچ را ۴۵ تن اعلام کرد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، قیمت قارچ ۲۰ درصد افزایش یافته است.

این مقام مسئول ادامه داد:اگر قیمت نهاده‌های تولید افزایش نیابد، پیش بینی می‌شود که قیمت قارچ نوسانی نداشته باشد، در غیر این صورت تولیدکنندگان چاره‌ای جز افزایش قیمت ندارند.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در پایان تصریح کرد:با توجه به شیوع ویروس کرونا، مرز‌ها به تازگی باز شده است که امیدواریم تا پایان سال میزان صادرات مناسب باشد.

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر