کد خبر: ۷۵۰۹۷۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۶
۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۶
کد خبر : ۷۵۰۹۷۲۱

برگزاری اولین دوره آموزشی آشنایی با الزامات حلال

مدیرکل استاندارد کرمانشاه از برگزاری اولین دوره آموزشی آشنایی با الزامات حلال ( استاندارد ملی ۱۲ هزار ) خبر داد و گفت : در این دوره مدیران کنترل کیفیت ۳۰ واحد تولدی استان برای دریافت «پروانه حلال» آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد کرمانشاه گفت : تنها مرجع صدور نشان حلال به موجب قانون، سازمان ملی استاندارد است و حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی بین کشورهای اسلامی و غیراسلامی است.

او گفت : در این دوره آموزشی موضوعاتی از جمله فاکتورهای تعیین کننده حلال، توصیف پارامترهای تاثیرگذار در حلیت مواد اولیه، مواد افزودنی، مواد بسته بندی در طول زنجیره غذایی ، فرآیند تولید و همچنین مراحل اعطای نشان حلال، نحوه تکمیل و بارگذاری مستندات به مخاطبین آموزش داده شد.

نیازی افزود: رعایت انطباق و نحوه تولید و عرضه محصولات غذایی با قوانین شرع به توسعه فرهنگ غذای پاک و همچنین ارتقا جایگاه کشورمان در زمینه تجارت محصولات حلال کمک و از سوی دیگر با توجه به مرزی بودن استان، این امر مهم باعث توسعه صادرات استان و پیوستن به بازار جهانی محصولات حلال می شود که سود و اشتغال خوبی را برای استان در پی خواهد داشت.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه افزود: دامنه صدور پروانه نشان حلال به محصولات غذایی محدود نمی شود و بسیاری از واحدهای تولیدی از جمله آرایشی- بهداشتی، محصولات خام کشاورزی و دارویی می توانند این نشان را دریافت کنند .

انتهای پیام/د

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر