پزشکان می‌گویند رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل سن بالا، جنسیت و چاقی پس از ابتلا به کرونا جزو افراد پرخطر محسوب می‌شود.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای درمان کرونا به بیمارستان نظامی والتر رِد در واشنگتن منتقل شد. کاخ سفید اعلام کرد ترامپ قصد ندارد اختیارات ریاست جمهوری خود را به معاونش مایک پنس منتقل کند و همچنان علی رغم بیماری زمام امور را در دست خواهد داشت.

بر این اساس، متخصصان می‌گویند ترامپ به علت سن بالا، جنسیت و اضافه وزنی که دارد، نسبت به سایر بیماران در معرض خطر بیشتری در برابر ویروس کرونا قرار دارد. رئیس جمهور آمریکا ۷۴ ساله است که همین امر باعث می‌شود احتمالا بستری شدن او در بیمارستان در مقایسه با یک بیمار ۲۰ تا ۲۹ ساله بیشتر شود. با توجه به اینکه ترامپ ۱۱۰ کیلوگرم وزن دارد، وی در دسته بندی افرادی قرار می‌گیرد که اضافه وزن دارند. بنابر این وی در برابر بیماری کرونا نسبت به دیگران آسیب پذیرتر است.

بی بی سی گزارش داد: رابطه دونالد ترامپ با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مثل پوشیدن صورت با ماسک، رابطه جالبی است. وی در ماه مه در بازدید از یک کارخانه تولید ماسک، بدون ماسک حاضر شد! وقتی ماه ژوئیه رسید وی در توئیتی اعلام کرد بسیاری از افراد می‌گویند اگر فردی نمی‌تواند فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کند، ماسک زدن برای چنین فردی اقدامی میهن پرستانه است.

دونالد ترامپ ماه گذشته زمانی که یک خبرنگار با صورتِ ماسک زده از وی سئوال می‌کرد، آزرده خاطر شد و گفت لطفا ماسک خود را بردارید. خبرنگار هم در واکنش گفته بود ماسک را برنمی دارد، اما بلند‌تر صحبت خواهد کرد.

پزشکان تایید کردند دونالد ترامپ و همسرش ملانیا هر دو به کرونا مبتلا شدند. پزشک ترامپ گفت حال هر دو نفر خوب است. می‌دانیم که رئیس جمهور ترامپ مرتبا آزمایش کرونا می‌داد، بنابراین احتمال اینکه بلافاصله پس از ابتلا به کرونا، بیماری او تشخیص داده شده باشد زیاد است.

پروفسور کیث نیل، استاد دانشگاه ناتینگهام درباره ابتلای ترامپ به کرونا گفت: تعداد اندکی از افراد بدون علامت هستند. ما در طول یک هفته آینده دقیقا متوجه خواهیم شد که بیماری کرونا (در ترامپ) چگونه است.

بسیاری از افرادی که به این ویروس مبتلا می‌شوند علائم خفیف دارند. اگر این افراد بیمار شوند بین پنج تا هفت روز کسالت خواهند داشت. بعد از این مدت، یا رو به بهبود می‌روند یا اینکه حالشان بدتر می‌شود و شاید نیاز به بستری در بیمارستان پیدا کنند.

ویروس کرونا برای افراد مسن خطرناک‌تر است. افرادی در آمریکا که بین ۶۴ تا ۷۴ سال سن دارند احتمالا پنج برابر بیش از دیگران نیاز به مراقبت‌های بیمارستانی خواهند داشت. احتمال فوت این افراد ۹۰ برابر بیشتر از افراد ۲۰ تا ۲۹ سال است.

پایگاه اینترنتی اس وی نیوز نیز گزارش داد: ترامپ کمی تب دارد، دچار گرفتگی بینی شده و سرفه می‌کند. وضعیت او از "بدون علامت" به وضعیت "خفیف" و در حال حاضر وضعیت او به "متوسط" تغییر کرده است.

شبکه آمریکایی سی ان ان نیز گزارش داد: دونالد ترامپ از صبح امروز تب داشته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۲:۳۸ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
ترامپ ملعون تروریست جنایتکار باجگیر بین المللی است او یک فرد عادی و یک شهروند معمولی بی گناه نیست و هیچ خردمند عادل آزاده اندیشی هرگز برای یک شهروند معمولی بخاطر عقایدش آرزوی مرگ نمی کند او یکی از فراعنه فاسد و فاسق ظالم و ستمگر جنایتکار تروریست نژادپرست افراطی سفاک متجاهر ظالم ستمگر بین المللی است نسبت به همه مومنین مستضعفین محرومین مظلومین عالم هستی که فرمان تحریم های ظالمانه و قتل و غارت و ترور خیلی از انسانهای خوب و مظلوم و پاک در جهان را صادر کرده برای همین است که تمامی مومنین مستضعفین محرومین جهان که مورد ظلم و ستم او واقع شده اند آرزوی مرگش را از درگاه خداوند جل جلاله خواهان هستند و این عین حق و حقیقت غیر قابل انکار و لاپوشانی است و انشاءالله خداوند جل جلاله هم ترامپ ملعون سفاک دروغگوی بزرگ جنایتکار تروریست ظالم و ستمگر و هم دیگر فراعنه برده داران ظالم و ستمگران زورگویان قلدر اراذلین اوباشهای فاسد و فاسق عصر جدید نوین را در سر تا سر جهان مرگشان را برساند و نابودشان کند و به زباله دان تاریخ بشریت جهنم اسفل السافلین بیاندازتشان این منفورین زمانه را ننگ و مرگ و جهنم بر ترامپ ملعون و تمامی فراعنه زمانه باد .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
ان شاالله ک بمیره کم ظلم کرد در حق ایران اط همه بدتر ترور سردارمون یا خدااااا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۳ ۱۳ مهر ۱۳۹۹
مطمئن باش این قمار باز حرامی بی شرف تروریست، کمر از اوبامای مودب و باهوش به ایرانیها ظلم کرده
Iran (Islamic Republic of)
مسلم
۱۱:۵۱ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
همش فیلمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۲ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
کارش که گیره میگه خدا قشنگه
کارش که حل شد میگه دلش چه سنگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۰ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
نگران نباشیدحال ترامپ خوب میشود......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
اگه ترامپ مرد باور کنید که کرونا گرفته، وگرنه همش دروغه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
فتنه ۸۸ روزعاشورا باعثش اینا بودن
حالا خدا براشون داره
ماله ما موقتی بود با کمک خدا تموم شد.
ولی قول میدم امریکا جنگ داخلی اتفاق بیافته داخلش
قربونه خدا برم به عاشورا حسینی توهین کردن حالا افولشون نزدیک نشه---
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
بسم الله الرحمن الرحیم
مرگ بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
ظالم سالم هست، مریض هم بشه خوب میشه
Iran (Islamic Republic of)
سیدعلی
۱۱:۰۳ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
باامید نابودی ومحو همه ظالمین ازصفحه روزگارسردمداران حامی رژیم جعلی صهیونیست واین سرنوشت محتوم است برای همه ظالمین
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۱:۰۲ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
ترامپ شاید دیوانه باشد ولی بی تردید ادم شجاعی است و کرونا را شکست خواهد داد
Iran (Islamic Republic of)
بالاترازفرهاد
۱۱:۰۲ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
ای ترامپ در چند روز آینده مردم آمریکا و مردم ایران از دست خباثت تو و فشار روی گردنها نجات پیدا می کنند و تو هم به جایگاه ابدی خودت می روی
Iran (Islamic Republic of)
اا
۱۰:۵۳ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
بمیره ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
رائفی پور که می‌گفت ترامپ و اطرافیانش واکسینه هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
ترامپ بمیره چی میشه ، نمیره چی میشه .
۱۲
آخرین اخبار