معاون کل وزارت بهداشت:

اجباری شدن ماسک در تهران از روز شنبه اجرایی می‌شود

حریرچی گفت: اجباری شدن ماسک در تهران از روز شنبه اجرایی خواهد شد، در مورد میزان جریمه و نحوه اعمال آن نیز کارشناسی‌های مختلفی در حال انجام است.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت درخصوص وضعیت فعلی بیمارستان‌ها در خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا، گفت: در حال حاضر، اکثر استان‌های کشور در وضعیت قرمز و هشدار قرار دارند. در استان تهران وضعیت حادتری را مشاهده می‌کنیم، در حال حاضر، در بیمارستان ها، ۴۷۹۳ بیمار کرونایی بستری داریم که ۹۴۸ بیمار در بخش‌های ICU تحت مراقبت هستند.

حریرچی بیان کرد: با وجود اینکه به دلیل شرایط کرونایی ۲۰ تا ۳۵ درصد پذیرش بیماران عادی را در بیمارستان‌ها کاهش دادیم، در لحظه کنونی، ۳۱۱ بیمار در اورژانس‌ها منتظر هستند تا به بخش‌های بستری منتقل شوند، اما به دلیل کمبود تخت دچار مشکل هستیم، البته در ۲۴ ساعت آینده این مشکلات مرتفع شده و بیماران به بخش منتقل می‌شوند، اما باز هم بیماران جدیدی مراجعه می‌کنند که باید بستری شوند.

او با بیان اینکه دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی دچار فرسودگی شده اند، تصریح کرد: مثلا در شرایط عادی ۱۰ درصد بیماران به اکسیژن نیاز دارند، اما ۱۰۰ درصد بیماران کرونایی به اکسیژن آن هم ۱۰ لیتر در دقیقه نیاز دارند. ما دستگاه‌های اکسیژن ساز و مخازن زیادی را اضافه کرده ایم، اما مجبور هستیم در بعضی از مراکز حتی از کپسول اکسیژن استفاده کنیم. همچنین، دستگاه‌های سی تی اسکن که برای تعداد معینی تست در روز طراحی شده بودند، باید ۲۰۰ تا ۳۰۰ تست برای ریه افراد مبتلا انجام دهند.

فرسودگی شغلی نیرو‌های انسانی

او با اشاره به فرسودگی شغلی نیرو‌های انسانی، گفت: نیرو‌های انسانی بخش بهداشت و درمان هفت ماه پی در پی مشغول خدمت رسانی هستند. در بعضی از بیمارستان‌ها روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ نفر در مرخصی استعلاجی کرونا به سر برده و به قرنطینه می‌روند و در نهایت، تعدادی بهبود یافته، تعدادی از آن‌ها بستری و تعدادی نیز شهید می‌شوند. متاسفانه اقلیت ناهمراه جامعه، اکثریت همراه را دچار مشکلات شدیدی همچون، ابتلا، بستری و مرگ می‌کند.

اصل اجباری شدن ماسک در تهران از روز شنبه

معاون کل وزارت بهداشت  بیان کرد: اصل اجباری شدن ماسک در تهران از روز شنبه اجرایی خواهد شد. در مورد میزان جریمه و نحوه اعمال آن نیز کارشناسی‌های مختلفی در حال انجام است. دیروز پیش نویس مصوبه‌ای مبنی بر مجازات "افراد کرونایی که اطلاع دارند به کرونا مبتلا هستند، اما در جامعه تردد می‌کنند"، نیز تهیه شد تا مجازات‌های قابل توجهی نیز برای آن‌ها وضع شود.

نگران رفتار متناقض مردم هستیم

حریرچی در خصوص اعمال محدودیت‌ها در تهران، گفت: مصوبه فعلی تا شنبه ۱۸ مهر ادامه دارد و این مصوبه قابل تمدید است و در هفت استان اجرا می‌شود، البته برای برخی استان‌ها نیز تقاضا شده تا اجرایی شود اما ما نگران رفتار متناقض مردم هستیم. قرار نیست که با تعطیلی مدارس و مشاغل، آمار مسافرت‌ها و حضور مردم در مراکز خرید و پاساژ‌ها و.. افزایش یابد. اگر تعطیلی اعمال می‌شود، برای این است که مردم در منزل بمانند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۵ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
وزیر محترم بهداشت، حواستون باشه یه وقت آقای رئیس‌جمهور غافلگیر نشه. بعد بخواد بگه من خودمم صبح یکشنبه فهمیدم!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
چرا از شنبه، از همین الان اجباری کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۱ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
سلام به نظر من همه چیز و نباید در اختیار مردم گذاشت الان جان مردم و کادر درمان کل ایران در خطر است از همین الان ورودی وخروجی های شهر ها را ببندید مسافرت نشه نه برن ونه بیان یک قانون محکم و استوار برای سلامتی ایران وجمیعت ایران فقط بشینیم و بگیم چیکار کنیم آمار روز به روزبالاتر میبره وخسته تر میشیم پس لطفا رسیدگی و محکم مدیریت کردن رمز پیروزی هست مثلا بچه های راهداری و جاده مسول مسافرا شهرداری مسئول کسایی که ماسک نزدن با یکم همکاری کردن پیروز خواهیم شد در برابر قانون شکنان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
وقتی می بینید پاساژها دردساز هستند برای مدتی اونها رو ببندید تا کسی پاساژ نرود
آخرین اخبار